Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy jöjjek vele össze?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek vele össze?

Figyelt kérdés
Egy srácról van szó akivel néha dumálok,meg köszönő viszonyban vagyunk .Hogyan kerülhetnék hozzá közelebb?14/L
2011. okt. 24. 12:20
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
20 éves vagyok és egy 14 évessel kavarok na és aztán?
2011. okt. 27. 01:14
 22/33 Answarez ***** válasza:

Kérd meg hogy kisérjen haza,vagy szálljatok le elöbb a buszrol és sétáljatok. Vagy hívd el fagyizni...na jó ahoz már hideg van akkor forrócsokira :D

//Off:utsónak gratulálok, Pedofil 2.0...-.-" //

2011. okt. 28. 12:47
 23/33 A kérdező kommentje:
köszi csak őt az apja viszi kocsival ,rendszerint :SS
2011. okt. 28. 13:25
 24/33 anonim ***** válasza:
14 évesen járni valakivel?! Talán előbb tanulj és tegyél le vmit az asztalra aztán nézelődj! Inkább csak beszélgess vele és legyetek jó haverok semmi több.
2012. jan. 2. 11:32
 25/33 A kérdező kommentje:

Akkor mégegyszer:Nem véleményt kértem ezt leszarom.Ha akarom meg is baszathatom magam bárkivel ahozz senkinek semmi köze ha nem tudsz mit írni akkor ne rj semmit , de nekem itt ne oszd az észt (kérlekszépen).

Ha te felteszel egy kérdést gondolom téged is nagyon idegesít ha mindenki mellébeszél és a kérdésedre a választ sosem kapod meg.Ezt is szem előtt kéne tartani mint egy normális ember.Szóval kérlek kímélj meg az oyan hozzászólásokról amiben a véleményedet nyílvánítod ki.Azért a kérdésedre a válasz:Igen.Igen ,járnék vele mert nagyon kedves srác akiben nem csak a klsője fogott meg, és akkor mért ne?Nem lehet szerintem semmi nagyon rossz belőle, HA igen akkor meg az én bajom tapasztalat. Ennyi...

2012. jan. 2. 11:42
 26/33 dukai regina ***** válasza:
Mosolyogj rá meg amikor taliztok akkor kell bevetni a nagy női erőt a egy mosoly néha többet ér mindennél esetleg öleld meg mikor elköszöntök adj neki egy puszit(az arcára) de természetesen ne hirtelen csak mint barátként és közeledj hozzá lassan
2012. jan. 2. 12:00
 27/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) ezzel segítettél
2012. jan. 2. 15:58
 28/33 anonim válasza:

Haggyátok már a csajt!!!

Ő nem arra volt kiváncsi hogy milyen jól tudtok veszekedni hanem hogy mi a véleményetek.;))

Az én véleményem h kerülj hozzá közelebb és nagyon megfogg szeeretni hidd el.:'DD

2012. febr. 2. 16:57
 29/33 anonim válasza:

Ne legyetek már idióták... Csak járni akar vele..Más lányok már ilyen korba, ágyakba fetrengenek...

Bár ha 17éves a srác úgyis abba a korszakba van hogy felszed és megdug aztán meg otthagy:/ De amúgy elkezdel vele szemezgetni és ha kellesz neki úgyis közeledni fog hozzád majd ő

2012. febr. 2. 19:42
 30/33 A kérdező kommentje:

köszönöm :DDD

hát igen , ettől félek énis de ha csak erre hajt akkor én szerintem okosabb vagyok annál hogy engedjem , és nem befolyásolható. :DDD

2012. febr. 3. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!