Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöjjek vele össze?
Kérd meg hogy kisérjen haza,vagy szálljatok le elöbb a buszrol és sétáljatok. Vagy hívd el fagyizni...na jó ahoz már hideg van akkor forrócsokira :D
//Off:utsónak gratulálok, Pedofil 2.0...-.-" //
Akkor mégegyszer:Nem véleményt kértem ezt leszarom.Ha akarom meg is baszathatom magam bárkivel ahozz senkinek semmi köze ha nem tudsz mit írni akkor ne rj semmit , de nekem itt ne oszd az észt (kérlekszépen).
Ha te felteszel egy kérdést gondolom téged is nagyon idegesít ha mindenki mellébeszél és a kérdésedre a választ sosem kapod meg.Ezt is szem előtt kéne tartani mint egy normális ember.Szóval kérlek kímélj meg az oyan hozzászólásokról amiben a véleményedet nyílvánítod ki.Azért a kérdésedre a válasz:Igen.Igen ,járnék vele mert nagyon kedves srác akiben nem csak a klsője fogott meg, és akkor mért ne?Nem lehet szerintem semmi nagyon rossz belőle, HA igen akkor meg az én bajom tapasztalat. Ennyi...
Haggyátok már a csajt!!!
Ő nem arra volt kiváncsi hogy milyen jól tudtok veszekedni hanem hogy mi a véleményetek.;))
Az én véleményem h kerülj hozzá közelebb és nagyon megfogg szeeretni hidd el.:'DD
Ne legyetek már idióták... Csak járni akar vele..Más lányok már ilyen korba, ágyakba fetrengenek...
Bár ha 17éves a srác úgyis abba a korszakba van hogy felszed és megdug aztán meg otthagy:/ De amúgy elkezdel vele szemezgetni és ha kellesz neki úgyis közeledni fog hozzád majd ő
köszönöm :DDD
hát igen , ettől félek énis de ha csak erre hajt akkor én szerintem okosabb vagyok annál hogy engedjem , és nem befolyásolható. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!