Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöjjek össze vele élőben?
Van egy nagyon szép lány az osztályomban (Nagyon tetszik).
Szerintem én is tetszem neki. Már jópárszor elkísértük egymást ide-oda és elég sokszor beszélek vele. Facebookon is gyakran rám ír.
Hogyan mondjam ki hogy járjunk? h kérdezzem meg? és mikor?
a lényeg az hogy élőben!!!! mert az nagyon f os ha valaki pl facebookon kérdezi meg a másikat, h járnak e. szóval csak beszélj meg vele egy talit, és akkor kérdezd meg tőle. így kérdezd:
Figyu, nem járunk nekem kajakra tetszeeeel?!!*_* -:D
vagy így:
Hát őő izé, eztígy tök nehéz elmondani, mer ha veled vagyok akkor mindig izzad a tenyerem, szóval izé, najó kinyögöm: tökre tetszel, nem akarsz járni velem??? *_*
vagy alapból ha megin van talitok akkor csak lazán simán egy téma közepén nyögd be hogy amugynemjárunk?:D-ennyi
vagyráktuggya XD. nemtom, amúgy mennyi idős vagy?
14/L
Én szeretem ha egy fiú a tettek embere és nem a szavaké. Én a mostani barátommal úgy jöttem össze, hogy 2 éve jártunk, de szakítottunk és addig nem is láttuk egymást. Majd 2év 2 hónap után újra találkoztunk. Első talin még semmi. Második talin rengeteget ölelgettük egymást és szájra puszi. Harmadik talin pedig órákon keresztül smároltunk. Na akkor kérdeztem meg tőle, hogy "Ez most akkor mi? Mármint köztünk?" erre azt felelte "szerintem egyértelmű" és már fél éve és fél hónapja együtt. <3
én 15/L ő 17/F
hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!