Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, nektek bejön 1 olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nektek bejön 1 olyan pasi aki kamionozik?

Figyelt kérdés
Én még nem kamionozok, 15 éves vagyok, de amint lehet kamionba pattanok. Nektek az ilyenek bejönnek??
2011. okt. 23. 23:02
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
És így mennyi km szokott összejönni? Mióta tolod az ipart? Kezdőként hogy sikerült munkát találnod?
2011. okt. 24. 12:35
 22/29 anonim ***** válasza:
Változó, 9000-12000közt szokott össze jönni a km. Nem régóta csinálom 1éve, ebből 2hónapot furgonoztam, aztán protekcióval sikerült ide bejutni. De furgonra soha nem ülnék vissza mindennél rosszabb napi 16-18órát vgezetni aztán aludni 2-3órát és ugyanúgy 17órát vezetni.
2011. okt. 24. 12:41
 23/29 anonim ***** válasza:
Igen, a furgonos meló az elég szívás. Nem túl népszerű sofőr körökben. Viszont protekció nélkül sajnos gondolkodom egy ilyenen, mert furgonra talán felvennének kezdőként, utána meg már ha van valamiféle tapasztalata az embernek (ha nem is kamionon) könnyebb elhelyezkedni. Mennyit kerestél furgonon?
2011. okt. 24. 13:02
 24/29 anonim ***** válasza:
Volt olyan, hogy 70000ezret, viszont volt olyan is, hogy 180ezret. sokszor volt olyan, hogy nem voltam egész héten itthon viszont nem is mentem, 2-3napig álltam egy helyben, hogy legyen valami fuvar. Ezért is lett 70ezer. De mikor megvolt a 180 akkor mentem minden felé, bulgária, Francia, szóval hosszabb fuvarokra. Sztem csináld meg a C+E-t GKI-t, páv3at és menj el a Waberer's-hez. Ugródeszkának tökéletes. 1-2év után meg elmész valami komolyabb céghez.
2011. okt. 24. 13:07
 25/29 anonim ***** válasza:
Ezek már megvannak, de sajnos még nem vagyok 21 éves, aztán így ez a lehetőség kilőve egyelőre. Egyébként ez a 21 éves korhatár valami nyugati szabvány, vagy hogy van kitalálva? Ugyanis a C-E jogsid már meg lehet 19 évesen is.
2011. okt. 24. 13:15
 26/29 anonim ***** válasza:
Korhatárokat nem tudom, azt se tudom mi értelme van a 21éves korhatárnak. De ha Waberer's nem akkor Horváth Rudolf, Ő is foglalkoztat kezdőket. De szerintem először próbálj meg Te is furgonnal kezdeni, inkább egy 3,5tonnással menj be egy belvárosba mint egy 40tonnás szerelvényel.
2011. okt. 24. 13:21
 27/29 A kérdező kommentje:
Én is úgy tervezem hogy először vagy a Waberer's vagy a Horváth Rudolf, aztán pedig kimegyek Ausztriába melózni.
2011. okt. 24. 16:28
 28/29 Klaudia24 válasza:

Sziasztok!

Na most leírom, hogy én hogy gondolom ezt az egészet. 21 éves vagyok, egyetemre járok. A barátomat 4 éve ismerem, ugyanabban az évben kezdtük az egyetemet, csak ő Pesten tanult a Zrínyin, én meg egy másik városban.Nem bírta a sulit, ezért abbahagyta. Október elején felvették egy autószállító céghez. Mi október végén jöttünk össze. Akkor csak annyit tudtam, hogy kamionozni fog rövid időn belül (addig csak betanították). Tisztában voltam azzal is, hogy keveset fogom látni. De azóta is együtt vagyunk, igaz, néha nagyon nehéz. Most is csináltak olyat, hogy hétfőn elküldték egy teljes hét szabira, kedden délután felhívták, hogy szerdán mennie kell Ausztriába, 8 autót visz 6 helyre, és felkészítették arra is, hogy hétvégén nem lesz itthon, mert megy tovább Hollandiába.

Na azért írtam ezt le, hogy lásd: ha egy lány nem fogadja el azt, amit csinálsz, akkor nem szeret. Hidd el, hogy akármilyen kegyetlen, ki lehet bírni. És annál szebb a hétvége, amit együtt tudtok tölteni. Én például ilyen téren gyenge vagyok, mert 4 nap után bőgök utána, de ez miatt nem fogok vele szakítani, mert nélküle 9999x rosszabb lenne.

Reagálnom kell arra is, ahogy néhányan lehordtátok a kamionosokat. Sztem nagy részüknek nincs családja, azért csinálják azt, amit csinálnak. Akinek van valakije, az hűséges is marad. Elég lehet nekik is a bajuk, hogy távol vannak a családtól. De a pénz az nagy úr...

Ahogy én azt tanácsolom neked, hogy ha egyszer kamionozni szeretnél, csináld. Ne az tartson vissza, hogy a lányoknak bejön-e, vagy nem. :)

2012. jan. 18. 16:31
 29/29 anonim ***** válasza:
Hát bizony azt én is látom hogy a csajok az út szélén ott állnak ahol a kamion nem tud megállni, csak a személy kocsi.
2013. okt. 25. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!