Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nektek bejön 1 olyan pasi aki kamionozik?
Csak itt az a legnagyobb baj, hogy a kamionos szakmát összekötitek azzal, hogy akkor az ember már tutira nem értelmes.
Mi van az asztalosokkal, gázszerelökkel??? Ök is értelmetlen emberek, mert nem föiskolára mentek??
Nevetségesek vagytok!
Nem ez a baj, hanem hogy én pl. már nem bíznék egyetlen kamionosban sem, a sok rossz példa miatt. Lehet hogy pont olyannal jövök össze, aki kivétel és nagyon sajnálom is emiatt a kivételeket, de én nem fogom vele megpróbálni, mert félek.
A szerelő, asztalos stb. itthon van, ugyanolyan mint bármilyen más munka.
Most Nem azért .
én Bizt ör vagyok hogy fedezzem a költségeket rengeteg 24óra ez mellet suli és a bizt örökre is aztmondják hogy buták sztem sokan nem azok nem szakma vagy munka alapján kell megmondani hogy mennyi esze van valamiböl megkell élni (Zrinyi Miklos Nemzetvédelmi Egyetemre Járok mellesleg )
Amellet ismerek pár kamionost és ökse buták de mégis jóbban keresnek mint valamelyik diplomaszökevény titkárnő ...
Igen, kérdező, teljesen igazad van, a kamionos is ugyanúgy félhet attól, hogy otthon megcsalják, ez szerintem nem is kérdés, csak én először nem erről az oldalról írtam, hanem hogy én miért nem merném megpróbálni. Az értelmi színvonaluk nem tudom, hogy jött ide, minden szakmában sok a hülye és az ellenkezője is, soha nem néznék le egy kamionost.
Viszont ami pozitívum (ha olyan a kapcsolat, hogy senki nem csal senkit), hogy nem mennek egymás agyára otthon, mindig hiányzik a másik, emiatt az érzelmek is nehezebben múlnak el, nem unsz rá a másikra, hiszen folyton várod és talán így könnyebb sokáig boldognak lenni, mintha össze vagytok zárva és megszokod a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!