Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha bejön egy pasi, és én is neki, de "félek" tőle?
Figyelt kérdés
Szóval van ez a fiú, és eléggé bejön nekem. És szerintem én is neki. :) Elég valószínű, mert már sokszor le akart smárolni, csak van bennem egy olyan érzés, hogy "én biztos nem smárolok jól". Pedig megkérdeztem az exeimet és mindegyikűjük azt mondta, hogy jól csókolok. Ez normális???2009. máj. 3. 21:34
1/9 anonim válasza:
A félelem egy normális emberi érzés, amit sok minden kiválthat.
Mond azt magadnak "én biztos jól smárolok" és akkor menni fog.
Ennyi. :)
Sárky
2/9 A kérdező kommentje:
köszi:D mindig ezt probálom mondani, de valahogy leblokkolok. lehet h. ennyire tetszik nekem :O
2009. máj. 3. 21:52
3/9 anonim válasza:
Az első piciny lépés a legeslegnehezebb, de ha kicsit eltereld a gondolataidat, vagy szimplán nekimész a "gátnak" és "áttöröd" utána könnyebb/könnyű lesz.
Go on girl!
Sárky
4/9 anonim válasza:
ne akarj megfelelni neki annyira mert csak annyira jó mint te:) ne félj tőle
először mindenki fél és izgul:D
5/9 A kérdező kommentje:
annyira köszi nektek! én még új vagyok ezen az oldalon, és azt hittem, hogy csomóan komolytalanul fognak írni. de télleg nagyon sokat segítetek
am. ez az "ugorj neki és ne gondolkozz" módszer bevállaht, mert vidámparkban is ezt alkalmazom amikor az átfordulós, rázós, behányós játékokra rászánom magam hogy felüljek. ;) :D
2009. máj. 3. 22:16
6/9 anonim válasza:
Nameg olyan is van, hogy először ügyetlenkedtek, mindketten gáznak érzitek, de aztán összeérik a páros. Minél többet csókolóztok, annál profibbak lesztek :o)
7/9 anonim válasza:
Szerintem nincs mitől félned, ha bejöttök egymásnak, akkor nem lesz semmi gond! Az exeid is megmondták, hogy jól csókolsz ;) Az elején természetes, hogy van egy kis izgalom :) Hajrá, csajszi!
8/9 A kérdező kommentje:
huh rászánom magam ;)
2009. máj. 4. 14:22
9/9 anonim válasza:
nekem is volt ilyen érzésem, aztán mikor megtörtént a csók akkor abban a pillanatban elmúlt :) és a srácon sem láttam hogy nem esett volna neki jól..:P szóval ne izgulj, minden jó lesz :) egyébként minden ember kicsit fél az új, "ismeretlen" dolgoktól, de pont azért teszi meg mert érdekli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!