Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen lemondással és köteleze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lemondással és kötelezettséggel jár, ha van barátnőm?

Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 09:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
én tökéletesen meg vagyok elégedve azzal amennyit a pasim törődik velem. amikor 1 kicsit ugy éreztem h hanyagolt, akkor szóltam neki, és változtatott. ahogy ő is szólt, ha zavarta vmi.. néma gyereknek anyja se érti a szavát alapon..
2011. okt. 22. 19:38
 12/23 Smartguy86 ***** válasza:
90%

18:44 - Te aztán ritka nagy sügér vagy :D

Szerinted miről szól a szerelem? Mert hogy nem volt még benne részed, az is biztos. Ha azt vallod, amit itt leírtál, akkor tuti biztos, hogy fogalmad sincs, milyen az, amikor egy társ van melletted. Ha te a kapcsolatodat úgy éled meg, mint valamiféle háborúsdit, ahol az egyik fél veszít a másik nyer, akkor még van mit tanulnod az életben...

2011. okt. 22. 20:56
 13/23 anonim ***** válasza:

Hát amikor volt barátnőm, akkor pl. a hétvégéim jó része ki volt lőve. Saját életcéljaimra fordítható idő lecsökkent. Mivel még dolgoztam is közben, gyakorlatilag az lett az állapot, hogy jó kedvem volt a barátnő miatt, de minden hónapban pontosan ugyanott tartottam a céljaimmal, mint egy hónappal korábban. Szóval semmire se haladtam. Csak a munka haladt, gyűjtögettem a párkapcsolati tapasztalatot, meg gyűlt a számlámon a pénz, de hónapról hónapra semmi haladás, egy könyvet nem tudtam elolvasni vagy egy kisebb hobbi projektet megcsinálni...

Szóval rengeteg időbe kerül.

A pozitív oldala: az embernek semmi szüksége közben piára.Ha együtt laktok egy idő után(még nem próbáltam) elvileg a lakbér meg a rezsi feleződik. Elvileg, ha rendszeresen szeretkezel, jó kedved lesz, jobban fogsz dolgozni, többet kereshetsz. szóval pénzügyileg szerintem plusszos.

2011. okt. 22. 21:58
 14/23 anonim ***** válasza:
" pénzügyileg plusszos "? és még h a csajok hajtanak a pénzre..
2011. okt. 22. 22:00
 15/23 anonim ***** válasza:

"Szerinted miről szól a szerelem? Mert hogy nem volt még benne részed, az is biztos. Ha azt vallod, amit itt leírtál, akkor tuti biztos, hogy fogalmad sincs, milyen az, amikor egy társ van melletted. Ha te a kapcsolatodat úgy éled meg, mint valamiféle háborúsdit, ahol az egyik fél veszít a másik nyer, akkor még van mit tanulnod az életben..."

Sejtettem, hogy megkapom a magamét, de nem érdekel. Van egy kutyám, aki társnak pont megteszi. Okos, hűséges, ragaszkodó, olyannak szeret, amilyen vagyok, soha sem fog hazudni nekem, kihasználni, megcsalni. Na miről szól a szerelem? Mert nem mondtad el, csak jöttél azzal, hogy egy társ van melletted. Nem egy olyan kérdést látok itt, amelyben a felek boldogtalanok és nem mernek kilépni egy rosszul működő kapcsolatból. És az sem érdekel, hogy nem veszem be ezt az érzelgős, rózsaszín maszlagot a szerelemnek nevezett illúzióról. És sajnos az egész élet egy nagy háború, amit a végén el fogsz veszíteni, hiszen meghalsz. Addig viszont csak az számít, hogy hány csatát nyertél meg, mert ha jó szándékú vagy, az a gyengeség jele és ezt mások ki fogják használni. Igazad van, nagyon sokat kell még tanulnom az életben és fogok is, de neked is, mivel feltételezem, hogy nevedben szereplő 86, a születési dátumod, úgyhogy a 25 éveddel ne akarj már engem kioktatni és ne tegyél már úgy, mintha legalább 80 éves lennél több évtizedes élettapasztalattal jó!

Menjél és éld a kapcsolatodat, de aztán egyetlen egy általad feltett kérdést sem akarok meglátni, hogy megcsaltak, kihasználtak, milyen szemetek a csajok, elegem van az egészből.

2011. okt. 23. 15:50
 16/23 anonim ***** válasza:

" pénzügyileg plusszos "? és még h a csajok hajtanak a pénzre..

Miért kik? Azért a kettő nem ugyanaz. Azt írta, hogy jobban fog dolgozni, tehát magának keresi meg a pénzt és nem a másikról húzza le.

2011. okt. 23. 16:00
 17/23 Smartguy86 ***** válasza:

15:50 - 65%:

Ezért vagyunk egyéniségek, hogy másképp gondolkozzunk, máshogy álljuk a világhoz. De ugye nem gondolod, hogy ha mi máshogy állunk a világhoz, akkor a világ nem áll máshogy hozzánk? Az, hogy nem egy kérdést látsz itt, akik el vannak keseredve, az csak egyet jelent: azok tesznek fel kérdést, akiknek gondjuk van. Akik boldogok, azok mikor fognak itt siránkozni szerinted?

Aki nem mer kilépni egy rossz kapcsolatból, az gyenge. Függ a másiktól. Ez pusztán emberi gyengeség. Az erős emberek kilépnek, ha nem tetszik nekik valami. Vagy tudod mit? Megoldják a problémákat. Akik itt írnak, azok sokan nem is akarják megoldani a dolgot. Sírnak rajta egyet, megvárják, hogy valaki meghallgassa őket, de amikor valaki a képükbe nyomja, hogy ők is hibásak, és ha nem változnak, akkor minden marad majd a régiben, kezdhetnek akárkivel... na akkor úgy néznek, mint akit képen töröltek egy szaros palacsintával.

Mert igenis hibásak. Te is hibás vagy. Üres duma, és még inkább megerősít benne, hogy valamit elcsesztél, ha azzal jössz, hogy a világ összeesküdött ellened, vagy a nők összeesküdtek. Tudod, akit mindenki utál, annak már nem ártana magába néznie. De a legnehezebb a világon az embernek magával szembenéznie.

Szerinted azok közül, akik itt panaszkodnak, este hányan bírnak úgy a tükörbe nézni, hogy büszkeség tölti el a szívüket? Hányan fekszenek le úgy aludni, hogy sikerrel nyugtázzák a napjukat és nem pedig úgy, hogy egy merő csőd az életük? Te hogy vagy ezzel? Egy napod végén elmondhatod, hogy beletettél 100%-ot az életedbe?

És elhiheted, hogy nem a korodon múlik az,hogy emberileg mire vagy képes. Mert ha magányos maradsz és minden emberi kapcsolatod az életben egy kutyával lesz, akkor nekem ne mondd, hogy bölcsebb leszel 80 évesen... Miért? Mert az is egy kihívás, hogy egy emberrel együtt élsz. Méghozzá nem kis kihívás. De te megfutamodsz előle inkább, és öreg korodra akár meg is magyarázod, hogy miért tetted ezt. De boldog az nem leszel tőle...

De hogy ne maradj válasz nélkül, leírom neked, miért is olyan jó dolog szeretni valakit: azért, mert ő is szeret téged. Önzetlenül, együtt vagytok, féltitek egymást - ez egy nagyon szoros kapcsolat. Ez még talán neked semmi, de majd ha egyedül leszel a sikereiddel (ha lesz olyan egyáltalán), akkor felteszem a kérdést: mi végre van neked vagyonod, házad, pénzed, kocsid, ha nincs kivel megosztani??? Ki fog rád visszaemlékezni, ha nem lesz gyereked? Ki fog eltemetni? Ki mondja majd minden nap a szemedbe: "büszke vagyok rád és örülök, hogy a részese lehetek az életednek"?

Igazad van, a halál számodra tényleg a csata elvesztése lesz. De ezzel nincs mindenki így...

2011. okt. 23. 16:05
 18/23 anonim ***** válasza:

"De hogy ne maradj válasz nélkül, leírom neked, miért is olyan jó dolog szeretni valakit: azért, mert ő is szeret téged. Önzetlenül, együtt vagytok, féltitek egymást - ez egy nagyon szoros kapcsolat. Ez még talán neked semmi, de majd ha egyedül leszel a sikereiddel (ha lesz olyan egyáltalán), akkor felteszem a kérdést: mi végre van neked vagyonod, házad, pénzed, kocsid, ha nincs kivel megosztani??? Ki fog rád visszaemlékezni, ha nem lesz gyereked? Ki fog eltemetni? Ki mondja majd minden nap a szemedbe: "büszke vagyok rád és örülök, hogy a részese lehetek az életednek"?"

Jaja persze. Önzetlenül szeret és is őt, féltjük egymást stb. Persze ez lenne az ideális, de még az életben nem láttam ilyent, pedig elég sok embert megismertem már. Nincs vagyonom, házam, pénzem, kocsim, de ha lenne és mondjuk egyedül értem volna mindezt el, akkor mégis miért osszam meg egy csajjal, aki betette a lábát az életembe? Azért mert ez a szeretet, csak így leszek fontos neki? Ezek a dolgok pedig mulandóak, úgy mint az ún. szerelem, ami átmegy megszokássá. Ne mondd már, hogy 20-25 év után is ugyanúgy fogják egymást szeretni az emberek, mint az elején. Ki nem szarja le, hogy ki fog emlékezni rám? Ha meghalok, akkor számítani fog bármi is? 50, 100, 200, 500 év múlva már kit fog egyáltalán érdekelni? Vagy ha beadom a kulcsot, akkor milyen jó lesz már nekem, hogy a gyerekeim és talán az unokáim párszor megemlítik a nevemet, de az utánuk jövő generációknak már megint csak nem jelentek majd semmit, csak egy nevet és két évszámot a családfán. Talán neked mindenáron kapcsolat és gyerekek kellenek, hogy értelmet adj az életednek, de nekem nem. Az utolsó mondatod pedig nagyon megható. Szerinted mégis hány ember mondja, vagy mondta már ezt a rokonának? És, hogy az embernek vannak gyerekei, szülei az még nem jelent semmit. Mégis hány olyan ember van, aki évek óta feléjük se nézett?

2011. okt. 23. 20:02
 19/23 Smartguy86 ***** válasza:

"Persze ez lenne az ideális, de még az életben nem láttam ilyent, pedig elég sok embert megismertem már."

És ezért már fel is adtad? Gyenge vagy és besz@ri. Ismered a világ összes emberét? Irigyellek. Vagy te is csak a hulladékban kotorásztál eddig?

"Nincs vagyonom, házam, pénzem, kocsim, de ha lenne és mondjuk egyedül értem volna mindezt el, akkor mégis miért osszam meg egy csajjal, aki betette a lábát az életembe? Azért mert ez a szeretet, csak így leszek fontos neki?"

Igazad van. Élvezd egyedül, ha jól esik. Az meg eszedbe se jusson, hogy ha egyedül erre vagy képes, akkor valakivel együtt mi mindenre lennél. Arról nem beszélve, hogy ő sem csak veri a p.icsáját egész nap jó esetben. De látom, a te világnézetedben a nő egy hasznavehetetlen fapin@. Sajnállak.

"Ezek a dolgok pedig mulandóak, úgy mint az ún. szerelem, ami átmegy megszokássá. Ne mondd már, hogy 20-25 év után is ugyanúgy fogják egymást szeretni az emberek, mint az elején. "

Öreg, ez csak rajtatok múlik! Senki máson. Ha a másik beleugrik a kútba, akkor te is beleugrasz? Ennyire nem lehetsz korlátolt. Ha meg sem adod az esélyt neki, akkor biztos hogy nem fog még fél évig se tartani.

"Ki nem szarja le, hogy ki fog emlékezni rám? Ha meghalok, akkor számítani fog bármi is? 50, 100, 200, 500 év múlva már kit fog egyáltalán érdekelni? Vagy ha beadom a kulcsot, akkor milyen jó lesz már nekem, hogy a gyerekeim és talán az unokáim párszor megemlítik a nevemet, de az utánuk jövő generációknak már megint csak nem jelentek majd semmit, csak egy nevet és két évszámot a családfán."

Az csak téged minősít, ha annyira tartod magad értékes embernek, hogy a halálod után mindenki sz@rna bele, hogy elmentél... Gondolom az agyad azért be tudja fogadni azt, hogy voltak emberek, akik nem csak magukra gondoltak, hanem a többi emberre is és értéket teremtettek a világnak. Most nem pötyöghetnéd ide a világfájdalmadat sem az internetre, ha mindenki olyan nihilista felfogásban élt volna, mint te. Vannak emberek, akikre érdemes lesz emlékezni, és vannak olyanok, akik eltűnnek a semmiben, mintha nem is léteztek volna. Ha téged ez kielégít, akkor légy boldog így...

"Talán neked mindenáron kapcsolat és gyerekek kellenek, hogy értelmet adj az életednek, de nekem nem."

Nem, nekem nem kell mindenáron kapcsolat és gyerek, hogy célt találjak az életemnek - a család miatt senkinek nem kell félretennie a saját álmait és vágyait. De látom, neked nem sikerült célt találnod, pedig egyes egyedül vagy...

"Szerinted mégis hány ember mondja, vagy mondta már ezt a rokonának? És, hogy az embernek vannak gyerekei, szülei az még nem jelent semmit. Mégis hány olyan ember van, aki évek óta feléjük se nézett?"

Mindenki maga dönti el, hogy mennyire fontosak számára a családi kötelékek. De kíváncsi vagyok, hogy hány nőt sikerült eddig levenned a lábáról ezzel a nemtörődöm, magányos farkas dumáddal? Biztos csupa értékes emberrel vagy körülvéve a baráti társaságodban. Nem baj, majd felnyílik a szemed... talán csak akkor, amikor már késő lesz.

2011. okt. 24. 15:33
 20/23 anonim ***** válasza:
" Ne mondd már, hogy 20-25 év után is ugyanúgy fogják egymást szeretni az emberek, mint az elején. " - a szerelem nem lángolhat örök időkig, de átmegy szeretetbe.. és nem megszokássá.. mellesleg, a megszokás is lehet szép, amikor már ismered jól a másikat. egyébként az én szüleim, nagyszüleim is együtt maradtak, és szépen élnek. mondjuk, én nem vok házasság-, meg gyerekpárti, de attól még hiszek a szerelemben..
2011. okt. 24. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!