Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyén érzem magam ebben a helyzetben. Hogyan változhatnék meg?
"Egy visszautasítás is lelkileg ki tud csinálni."
Mi van??? Majd akkor beszélj, ha több párkapcsolat tesz tönkre egymás után! Te még a boldog gyerekkorodat éled öcsém!
Akkor egyelőre ne menj oda lányokhoz, hanem a környezetedben lévőkkel ismerkedj, gyakorolj. Csak van lányismerősöd, vagy legalább haverok barátnőinek barátnői. Az, hogy beszélgetsz velük nem jár téttel, és nem fog senki hülyének nézni.
Ha az utcán odajönne valaki, én lennék a legnagyobb zavarban, és persze, hogy elküoldeném, aztán két nap múlva lehet megbánnám.
Sztem csak nyerhetsz ha odamész vkihez :)) Én pl tökre bírom, amikor leszólítanak. És egyik barátnőm is egy olyan srácért van oda most, aki a buszon egyszer leszólította, beszédbe elegyedtek és egész úton dumáltak utána. Pedig csak azzal kezdte a fiú: "huh, azt hittem már lekésem ezt a buszt. te meddig mész?"
Légy kedves, és hasznos sztem ha vicces is vagy. Egy jó poén és a hozzátartozó mosoly a legemlékezetesebb sztem :D
Segítettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!