Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hülyén érzem magam ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyén érzem magam ebben a helyzetben. Hogyan változhatnék meg?

Figyelt kérdés
Nem nagyon merek odamenni egy lányhoz. De már a puszta elképzeléstől hülyének érzem magam. Ha tényleg odamennék valameyikhez,akkor is úgy érzném magam. Ezen szeretnék változtani.
2011. okt. 21. 11:50
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Már párszor próbáltam.:S Én nagyon érzékeny vagyok. Egy visszautasítás is lelkileg ki tud csinálni.
2011. okt. 21. 13:06
 12/24 anonim válasza:
Igen, az ilyesmi nagyon tud fájni, gyakran jobban, mint bármi más. De a fájdalmat az ember legyőzi, nem megadja magát neki. Férfi vagy.
2011. okt. 21. 13:23
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom magam túltenni magam az ilyesmin. Sok idő kell hozzá.
2011. okt. 21. 13:38
 14/24 anonim ***** válasza:
PUA könyvek, személyiségfejlesztő könyvek, hajrá
2011. okt. 21. 13:39
 15/24 A kérdező kommentje:
Utánanézek,milyen könyvek vannak. A PUA-t hülyeségnek tartom.
2011. okt. 21. 13:43
 16/24 anonim ***** válasza:

"Egy visszautasítás is lelkileg ki tud csinálni."

Mi van??? Majd akkor beszélj, ha több párkapcsolat tesz tönkre egymás után! Te még a boldog gyerekkorodat éled öcsém!

2011. okt. 21. 22:36
 17/24 anonim ***** válasza:

Akkor egyelőre ne menj oda lányokhoz, hanem a környezetedben lévőkkel ismerkedj, gyakorolj. Csak van lányismerősöd, vagy legalább haverok barátnőinek barátnői. Az, hogy beszélgetsz velük nem jár téttel, és nem fog senki hülyének nézni.

Ha az utcán odajönne valaki, én lennék a legnagyobb zavarban, és persze, hogy elküoldeném, aztán két nap múlva lehet megbánnám.

2011. okt. 24. 10:19
 18/24 anonim ***** válasza:

Sztem csak nyerhetsz ha odamész vkihez :)) Én pl tökre bírom, amikor leszólítanak. És egyik barátnőm is egy olyan srácért van oda most, aki a buszon egyszer leszólította, beszédbe elegyedtek és egész úton dumáltak utána. Pedig csak azzal kezdte a fiú: "huh, azt hittem már lekésem ezt a buszt. te meddig mész?"

Légy kedves, és hasznos sztem ha vicces is vagy. Egy jó poén és a hozzátartozó mosoly a legemlékezetesebb sztem :D

Segítettem?

2011. okt. 24. 17:13
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem sgeítettl. Egyzer odaültem egy csajhoz,de elküldött. Csak annyit kérdeztem,hogy lenne-e kedve beszélgetni velem az út alatt?
2011. okt. 25. 14:18
 20/24 A kérdező kommentje:
Mi van,ha épp akkor semmi vicces nem jut az eszembe?
2011. okt. 25. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!