Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ilyen helyzetben?
Szóval tetszik egy fiú, aki velem egyidős. Osztálytársak vagyunk. Mind a ketten félénkek vagyunk. Ma hazafelé a metrón vele jöttem. Kicsit dumáltunk. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan kerülhetnék hozzá közelebb? Csakmert legtöbbször a legjobb barátjával van és az ilyen dolgokat nem előtte szeretném csinálni.
Gondoltam arra is, hogy elhívom valahova(Közel lakunk egymáshoz), de nem tudom hogyan tegyem. Hogy szedjem össze a bátorságom?
14L (Bocsi, ha hosszú lett. Ha valamit nem érthetően írtam le, akkor kérdezzetek nyugodtan, csak már nagyon fáradt vagyok...)
Nos Kedves Kérdező!
Ha egy metrón mentek hazafelé de mindig ott van a barátja akkor esetleg beszéld meg a barátjával hogy te most vele kettesben szeretnél lenni,mert beszélni akarsz vele.. igen nagy valószínűséggel megérti. Hát amúgy a bátorságot nem szedik. Sajnos nem nő bokron, se fán sőt még gumós gyökere sincs neki... Egyszerűen odalépsz és elmondod kerek perec :D... Hidd el csak az 1. szó a nehéz utána menni fog;)
Sok Sikert;)!
Csak az a baj, hogy a barátja elég bunkó :S
(De tegnap kivételesen nem volt ott.)
Szóval amennyire ismerem a barátját, szerintem megmondaná a fiúnak, hogy tetszik nekem és jól beégetne előtte :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!