Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nezhetett annyira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nezhetett annyira?

Figyelt kérdés

Tegnap, amikor eppen haza mentem, a villamosra felszallt egy csapat fiatal. (gondolom a kozeli iskolaba jarhatnak...) Az utolso, aki felszallt, attol kezdve, hogy meglatott, folyamatosan engem bamult. Akarhanyszor is pillantottam arra, mindig engem bamult es egyszer meg kedvesen ram is mosolygott. Engem nagyon zavart, h folyamatosan engem nezett... Szerintetek miert bamulhatott?

Ui: nem azert volt a ramragasztva semmilyen idiota cetli, sz`al az ilyen lehetosegek kizarva...

2011. okt. 20. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztos buzi volt.
2011. okt. 20. 22:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk igy jobban belegondolva lehet: D
2011. okt. 20. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
gondolkozott hogy húú biztos van lánya vagy testvére és hogy meglehetne dugni
2011. okt. 20. 22:11
 4/7 A kérdező kommentje:
manapsag mindenkinek csak ezen jar az esze? XD
2011. okt. 20. 22:15
 5/7 krvua ***** válasza:
harminc centis fikajégcsap lógott ki az orrodból te szatír!
2011. okt. 20. 22:51
 6/7 A kérdező kommentje:
igaz, azert mar huvosebb van, de annyira meg nem, h "fikajegcsap" logjon ki az orrombol, es nem minosulok szatirnak, meg cs 17 vagyok, de mindegy XD azert koszi a valaszt: D
2011. okt. 20. 23:10
 7/7 krvua ***** válasza:
azért néha fujd ki az orrod.
2011. okt. 20. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!