Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Melyik kutyakölyökkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Melyik kutyakölyökkel lenne nagyobb esélyem nálatok bevágódni? Melyik édesebb csajmágnes?

Figyelt kérdés

1.) Golden retriever: [link]

2.) Beagle: [link]

3.) Francia bulldog: [link]

4.) Huskey: [link]

5. Vizsla: [link]

Mielőtt jönnek a szörnyülködő hsz-ek, hogy görénység igy csajozni hozzátenném, hogy szeretem az állatokat és még mindig jobb, mint valami béna szöveggel elkezdeni. És itt tényleg csak a társalgás beinditója lenne a kutyus. A többi már jönne magától. :D

2011. okt. 18. 16:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Hát 1 kutyával nem sokra mész csajozás terén
2011. okt. 19. 12:30
 22/34 anonim ***** válasza:
ez szánalmas.. mellesleg nem bírom az ilyen "kutyulimutyuli" pasikat. mer tén se vagyok egy ilyen "jaaj hát sziija boodri" csaj.
2011. okt. 19. 19:59
 23/34 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, bármelyikkel.Minden kiskutya cuki,de azt is vedd figyelembe,hogy később megnő:)

Ami szerintem 'nagykorában' is cuki a felsoroltak közül:

golden retriver, francia bulldog,beagle.De ez ugye ízlés dolga :)

21/L

2011. okt. 23. 13:25
 24/34 anonim ***** válasza:

Nálam ugyan nem vágódnál be, akármilyen kutyád is van

Na jó, a husky az más tészta, annyira gyönyörű, h ha olyanod van, lehet odamennék.

2011. okt. 23. 13:37
 25/34 anonim válasza:
golden!golden!golden! :)
2011. okt. 23. 13:48
 26/34 kenyerhaj ***** válasza:
Vegyél egy KANGAL-t. [link]
2011. okt. 23. 13:49
 27/34 anonim válasza:
golden retriever:)
2011. okt. 23. 13:49
 28/34 anonim ***** válasza:
Szerintem a mopsz a legédesebb kutya. ha valakinél meglátok egyet, máris elolvadok :$ 17/L
2011. okt. 23. 13:52
 29/34 anonim ***** válasza:

Nálam egy ilyennel:

[link]

Tényleg nagy vonzerő egy cuki kölyökkutya, sőt ennél már csak akkor olvadoznak jobban a csajok, ha kisgyerekkel bánik jól egy pasi, de ehhez nálam az is kéne, hogy alapból is szimpatikusnak találjalak.

:)

2011. okt. 23. 14:05
 30/34 anonim ***** válasza:

Nekem fekete hovawartom van:

[link]

Hatalmas kutya,tanulékony,cuki kölyöknek,gyönyörű,jah és őrzi a házat...

De ezek közül huskeypárti vagyok.

2011. okt. 23. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!