Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Melyik kutyakölyökkel lenne nagyobb esélyem nálatok bevágódni? Melyik édesebb csajmágnes?
1.) Golden retriever: [link]
2.) Beagle: [link]
3.) Francia bulldog: [link]
4.) Huskey: [link]
5. Vizsla: [link]
Mielőtt jönnek a szörnyülködő hsz-ek, hogy görénység igy csajozni hozzátenném, hogy szeretem az állatokat és még mindig jobb, mint valami béna szöveggel elkezdeni. És itt tényleg csak a társalgás beinditója lenne a kutyus. A többi már jönne magától. :D
Komolyan mondom, bármelyikkel.Minden kiskutya cuki,de azt is vedd figyelembe,hogy később megnő:)
Ami szerintem 'nagykorában' is cuki a felsoroltak közül:
golden retriver, francia bulldog,beagle.De ez ugye ízlés dolga :)
21/L
Nálam ugyan nem vágódnál be, akármilyen kutyád is van
Na jó, a husky az más tészta, annyira gyönyörű, h ha olyanod van, lehet odamennék.
Nálam egy ilyennel:
Tényleg nagy vonzerő egy cuki kölyökkutya, sőt ennél már csak akkor olvadoznak jobban a csajok, ha kisgyerekkel bánik jól egy pasi, de ehhez nálam az is kéne, hogy alapból is szimpatikusnak találjalak.
:)
Nekem fekete hovawartom van:
Hatalmas kutya,tanulékony,cuki kölyöknek,gyönyörű,jah és őrzi a házat...
De ezek közül huskeypárti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!