Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Melyik kutyakölyökkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Melyik kutyakölyökkel lenne nagyobb esélyem nálatok bevágódni? Melyik édesebb csajmágnes?

Figyelt kérdés

1.) Golden retriever: [link]

2.) Beagle: [link]

3.) Francia bulldog: [link]

4.) Huskey: [link]

5. Vizsla: [link]

Mielőtt jönnek a szörnyülködő hsz-ek, hogy görénység igy csajozni hozzátenném, hogy szeretem az állatokat és még mindig jobb, mint valami béna szöveggel elkezdeni. És itt tényleg csak a társalgás beinditója lenne a kutyus. A többi már jönne magától. :D

2011. okt. 18. 16:43
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem beagle-em van (17L), nem pasizni vettem...:)) most 5 hónapos, majdnem teljesen kifejlett külsőre de még mindig ragadnak a pasik ha sétáltatom:P arról ne is beszéljünk, hogy mi volt amikor pici volt.
2011. okt. 18. 17:23
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
ja és a lányok is olvadoznak tőle, de csajozni sem csajozom vele.
2011. okt. 18. 17:24
 13/34 anonim ***** válasza:
francia bulldog 20L
2011. okt. 18. 18:00
 14/34 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy közbekérdezek de hogyan lehet kutyával csajozni?
2011. okt. 18. 18:03
 15/34 A kérdező kommentje:

Sétáltatod az ebet, meglátja egy csaj és odaszalad a bézs szinű francia bulldogodhoz, hogy:

-Jaj, de cukimuki kiskutyus! Hogy hivják?

-Bejgli.

-Bejgli? De cuki! De miért pont Bejgli.

-Mert olyan a szine mint a bejglinek, amit nagymamám süt Karácsonykor. (szereted az állatokat, a karácsonyt és még a nagymamád is, sok-sok pluszpont)

-Hát ez tök jó.

-Szereted az állatokat?

-Aha!

-Ahogy látom ők is téged! (közben a csaj kibugyanó mellei nyalogatja a blöki) Ha már igy összebarátkoztatok nincs kedved velünk sétálni?

-Miért ne! (ki tudna ellenállni egy ilyen édi kutyának, meg egy ilyen helyes pasinak, mint amilyen én vagyok) :D

2011. okt. 18. 18:28
 16/34 LadyLee ***** válasza:

Én a rendes kutyákra szavazok:

Kuvasz, kaukázusi, esetleg egy dobi

De ha muszáj választanom a fentiek közül, akkor Husky - de ha Husky, akkor már inkább Malamut

2011. okt. 18. 18:41
 17/34 anonim ***** válasza:

Mindegyik 2 kivéve a bulldoggal és a vizslával.

A többi aranyos kutya.Bár én labradort szeretnék egyszer.

20/L

2011. okt. 18. 20:39
 18/34 anonim ***** válasza:
Husky! ^^ gyönyörűek, és okosak!
2011. okt. 18. 20:45
 19/34 anonim ***** válasza:

És én hogy pasizzak a husky kutyámmal? :D:D:D

17/L

2011. okt. 18. 20:52
 20/34 anonim ***** válasza:

Én hozzám csak nénik és lányok szoktak odajönni. :D

Eddig csak egy pasi jött oda a kutyámhoz (egy 20 kg feletti kutyával) és konkrétan kiröhögte a kutyámat. Annyira nevetett, hogy még a könnye is kicsordult, de nem szólalt meg. Hát nem adtam meg neki a számom. :D (nem mintha kérte volna...)

20/L

2011. okt. 18. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!