Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi ido utan kerul szexre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido utan kerul szexre a sor manapsag?

Figyelt kérdés

Gondolok itt foleg a 20 eves feletti korosztalyra.

Lanyok! Megismertek egy pasit, orulten odavagytok erte, mennyi ido utan kerul szexre a sor? Ugy kb?

2011. okt. 17. 21:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
mivel még szűz vagyok sztem 1-2 hónap :)
2011. okt. 17. 21:57
 12/20 anonim ***** válasza:

mi hétfői napon randiztunk először és szombaton, 3. randin lefeküdtünk :)

28 L

2011. okt. 17. 22:13
 13/20 anonim ***** válasza:

Úristen, úgy látom egyedül vagyok ezzel, de én azért kivárnám a 2 hónapot...

25/N

2011. okt. 17. 22:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Nálunk 4 hónap volt. Igaziból mindenkinek a dolga, de szerintem azért éri meg várni, mert: kiderül, hogy csak ágyba akar-e vinni, vagy ez egy tartósabb kapcsolat lesz. Másik, hogy ha szerelem, az első hónapoknak meg van az izgalma. Én egyre többet engedtem, eleinte orálisan elégítettem csak ki, később 69ezés jött és egyéb nyalánkságok, végül megtörtént az is, addigra már nagyon kívánt, de azt mondta, eddig velem volt a legjobb. Én valamiért nem szeretem könnyen és hamar odaadni magam, kell a bizalom a partnerem irányában. 21/L
2011. okt. 17. 23:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen ez igaz, viszont nagyon sok lány tutimutyinak, félénknek,és balf@sznak tartja a pasit, ha az nem akar elég korán kezdeményezni...
2011. okt. 17. 23:15
 16/20 anonim ***** válasza:

Angol kutatók megállapították, hogy az ideális szexmentes járás időtartama 5 perc és 3 hónap között van.

Komolyra fordítva a szót akkor történik meg a szex ha mindketten akarjátok és ez legalább annyira változó, mint ahány kapcsolat van. Az én esetemben minden barátnőmmel lefeküdtem a 3.-4. randiig, ert érezték én nem használom ki őket.

26F

2011. okt. 18. 10:41
 17/20 anonim ***** válasza:
2 óra és 2 hét között valahogy.
2011. okt. 18. 13:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Hmm nézzük csak, a valamikor és a soha között félúton. Ahány kapcsolat, ahány ember annyi féle variáció, nincs rá sablon...
2011. okt. 18. 15:39
 19/20 anonim ***** válasza:
1 milliszekundum
2011. okt. 18. 15:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Kb. egy év mire kiderül kellően komly e a dolog.Én csak azzal fekszem le akivel el tudom képzelni az életem.Eddig 14hónapnál járunk a párommal.(Persze ez nem azt jelenti,hogy addig ne lenne semmi)

22l

2011. okt. 18. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!