Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak azok a csajok hajtanak rám akikkel szemétként viselkedek?
A külsőd addig érdekli a csajokat ameddig kb látásból ismernek. Utána már csak az számít, hogy mit mondasz és azt hogy hogyan.
És ezzel témánál is vagyunk, a bunkóság ahogy te nevezed valójában csak azt mutatja nekik hogy jól megvagy nélkülük is, más szóval van kiállásod. A bunkóság jobban emberként kezeli őket mint csajként. A kedvességből feltehetően arra következtetnek, hogy jaj ez is egy újabb nyálcsorgató marha a sok közül ... én nem szoktam kedves lenni csak önmagam, és működik.
Kösz a tippet!
Holnaptól agyba-főbe alázom mindet!
Ez érdekes, mert én általában így vagyok. Szóval aki ilyen, az vonz, aki meg fut utánam, azt kerülöm. ill nem kerülöm, csak kellemetlennek érzem néha. És ez nem valami jó, mert alapból normálisabb típusba tartozom, és nem egy ilyen srác illene hozzám, hanem egy rendesebb:) De az meg ritka:)
20/L
Hello!
Nem az a lényeg, hogy bunkó vagy e vagy sem. Nézd, énnálam az úgy van, ha egy kicsit is csipkelődök a csajokkal, akkor utána már szóba se állnak velem. Mert ez nekik megalázó és tényleg kerülni fognak, mint egy büdös csövest. Ha meg kedves vagyok velük, akkor meg milyen aranyos srác vagyok, olyan jó velem beszélgetni meg együtt lenni, aztán telnek a napok, és azt veszem észre egyre kevesebbet beszélget és akar velem lenni. :S :D Szóval nálam se a kedvesség, se a bunkóság nem nyerő. Én már nem is tudom hogyan közeledjek hogyan viselkedjek a lányokkal hogy legyen esélyem. Tényleg az a fontos, hogy alfahím legyél és MINDEN csajnak bejössz akkor neki is bejössz és tök mindegy hogy bunkózol vele, vagy kedves vagy ő akkor is fülig szerelmes beléd. Ha meg nem tetszel senkinek, akkor neki se fogsz, és akkor meg tök mindegy hogy viselkedsz akkor se jössz be neki. Tehát nem az számít hogyan viselkedsz, hanem azt nézik hogy más lányok hogyan állnak hozzád. Attól függ minden.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!