Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket valaszam a 2 csaj kozul, mindketto tetszik! (tobbi lent )?
Az elso : szep , okos, egyosztalyba jarunk , csak most kedveltem meg,azthiszem a baratomat kedveli , elutasitott egy fiut ugy hogy : ,,nekem most nem kellenek fiuk ''
a masodik : szep , kedves , vannak kozos dolgaink, mar reg bele vagyok , zugva ,de : az elso ,es megpar baratnoje azt mondja , hogy jar valakivel !
Ennyi alapján amit leírtál azt tudom mondani egyik sem!!!
1.: bunkó, mert hiába nem akar fiúkkal ismerkedni nem úgy kell elküldeni ahogy leírtad... és amúgy sem jó oszálytárssal járni(tapasztalat).
2.: JÁR VALAKIVEL!!! ha most rámozdulsz, és ő nem viszonozza a dolgokat akkor te jártál rosszul, mert arra fog mindenki gondolni, hogy ha jár valakivel akkor te mit akartál? ha meg nem utasít vissza akkor meg a csajt fogják nem túl szép jelzőkkel illetni.
De azért szerintem próbáld meg kideríteni hogy tényleg van-e barátja... mert HA nincs AKKOR a 2.!!
(Amúgy lány vagyok)
Szerintem meg szereted a tökfőzeléket és a pacalt is, úgyhogy holnaptól ezekes is egyed. Ezenkívül utálod a kiflit és holnaptól kezdve olyan ne egyél!
A lányoknál meg....
Akarod még hogy helyetted hozzunk döntéseket, és még beleszóljunk az életedbe annak örömén hogy fogalmunk sincs milyen vagy valójában?!
1. Válaszd a helyesírási szótárat!
2. Az egyik lány nem akar ismerkedni, a másiknak meg van valakije. Nincs itt neked választási lehetőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!