Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyiket valaszam a 2 csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket valaszam a 2 csaj kozul, mindketto tetszik! (tobbi lent )?

Figyelt kérdés

Az elso : szep , okos, egyosztalyba jarunk , csak most kedveltem meg,azthiszem a baratomat kedveli , elutasitott egy fiut ugy hogy : ,,nekem most nem kellenek fiuk ''

a masodik : szep , kedves , vannak kozos dolgaink, mar reg bele vagyok , zugva ,de : az elso ,es megpar baratnoje azt mondja , hogy jar valakivel !

2011. okt. 17. 15:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Ennyi alapján amit leírtál azt tudom mondani egyik sem!!!

1.: bunkó, mert hiába nem akar fiúkkal ismerkedni nem úgy kell elküldeni ahogy leírtad... és amúgy sem jó oszálytárssal járni(tapasztalat).

2.: JÁR VALAKIVEL!!! ha most rámozdulsz, és ő nem viszonozza a dolgokat akkor te jártál rosszul, mert arra fog mindenki gondolni, hogy ha jár valakivel akkor te mit akartál? ha meg nem utasít vissza akkor meg a csajt fogják nem túl szép jelzőkkel illetni.

De azért szerintem próbáld meg kideríteni hogy tényleg van-e barátja... mert HA nincs AKKOR a 2.!!

(Amúgy lány vagyok)

2011. okt. 17. 16:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg szereted a tökfőzeléket és a pacalt is, úgyhogy holnaptól ezekes is egyed. Ezenkívül utálod a kiflit és holnaptól kezdve olyan ne egyél!

A lányoknál meg....

Akarod még hogy helyetted hozzunk döntéseket, és még beleszóljunk az életedbe annak örömén hogy fogalmunk sincs milyen vagy valójában?!

2011. okt. 17. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
azt válaszd, amelyik másodjára tetszett meg, mert: ha igazán szerettél volna egy kapcsolatot azzal a lánnyal, akit régebb óta "szemeltél ki", akkor nem tetszett volna meg az "újabb".. bocsi, ha hülyén fogalmaztam meg :P
2011. okt. 17. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Válaszd a helyesírási szótárat!

2. Az egyik lány nem akar ismerkedni, a másiknak meg van valakije. Nincs itt neked választási lehetőséged.

2011. okt. 17. 18:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben egy helyesírás szótárat választanék.
2011. okt. 18. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!