Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
M@x kérdése:
Megírtam egy lánynak hogy tetszik és azóta nem jön fel se MSN-re se Facebook-ra. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 14:08
11/12 anonim válasza:
Azért az egyszerű igenhez meg nemhez... Nehogy már! Egyszerűen nem akarja megbántani. Te meg szegény elég pancser vagy hogy ilyen messze van tőled és hogy neked ez nem jött le hogy nem akar tőled semmit. Bocsi ez van. Ugye? Ez is egy egyszerű megoldás. Kerek perec megmondtam mit gondolok de szerintem lehetett volna szebben is. Lehet hogy én kivétel vagyok és én megmondom hogy igen vagy nem de spec. engem ezért nagyon sokan egyszerűen kegyetlennek tartanak.
12/12 anonim válasza:
Szerintem pihentesd egy kicsit :) Aztán írj rá,hogy most igen vagy nem a válasza. Ha továbbra sem válaszol akkor... hát.....
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!