Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tanácsoltok? Hogy kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tanácsoltok? Hogy kellene csajoznia, egy srácnak

Figyelt kérdés

aki félénk és visszahuzodó tipus. Nehezen nyilik meg kezdetekben..

Nincs önbizalma és nem tartja magát szépnek..

kort és nemet is 23f

2011. okt. 16. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:58

milyen nyomort?

én ugyan nem szoktam arról rinyálni a lányoknak, hogy jaj de nyomorék vagyok, mert nincs senkim

2011. okt. 19. 00:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Metakommunikáció. Elég csak, ha a fejedben benne van, ha nagyon erőlteted a témát, az meglátszik rajtad.
2011. okt. 19. 11:22
 13/14 anonim ***** válasza:
hali! a zárkózottságodat próbáld előnnyé kovácsolni. inkább titokzatos legyél, mint mimóza. ha tetszik egy lány, akkor nézd, és ha a lány lopva rád pillantgat, akkor valami hülye ürüggyel menj oda hozzá (pl.: bocsi, nem tudod véletlenül, hogy hol van a *teljesen nyilvánvaló és közismert hely, hogy ne hozd zavarba*?) ezt már velemi is csinálték, csak még túl tapasztalatlan voltam, és nem vettem a lapot. sugározd azt, hogy te egy nagyon értékes srác vagy, akivel egy lány csak jól járhat. mozdulj ki a komfort zónádból! nem tudom hány barátod van, de próbálj meg ismerkedni minél több emberrel. ne görcsölj rá, hogy neked most barátnő kell! ne feledd, hogy nem csak a szép pasik lehetnek sikeresek a lányoknál. csak hitesd el másokkal, hogy veled érdemes le állni. ha jól csinálod, tuti bejön. Sok sikert! Pussz! (18/L)
2011. okt. 19. 18:54
 14/14 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:54

Aranyos vagy és értelek én, de én akárhányszor csináltam meg ezt, mindig az jött ki, hogy foglalt vagyok vagy nincs kedvem ismerkedni vagy szót se szólt, de testjelzéseiből egyből éreztem, hogy szinte fél tőlem, vagy úgy tekint rám, mint valami undorító szatírra.

Csak a poén az egészben, hogy egy nagyon aranyos, helyesnek mondott alacsony fiú vagyok, szóval még csak nem is egy nagy darab kigyúrt állat, akitől félniük kellene.

MÉg sincs siker.

TApasztalat, kedvesség, udvariasság nem nyerő.

2011. okt. 20. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!