Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "segítsek" neki hogy bátrabb legyen?
A srác egy kicsit félénk...de voltunk bulizni ahol 1-2 pohárka után felbátorodott:) de a következő talinál még inkább félénk volt és szégyenlős, sztem azért mert nem tudta hogy én mit gondolok erről..
nekem bejön, de nem akarom én lerohanni...
Milyen kis jeleket adhatnék neki, vagy mondhatnék amiből tudná hogy bejön nekem, de ne nézzen ribinek sem???
Mosolyogj rá sokat, érezze, hogy szeretsz vele lenni és, hogy keresed a társaságát. Amikor beszélgettek, kérdezgesd néha olyan témáról is, ami nem csak valami általános dolog hanem,ha nem is intim, de valami kicsit személyesebb kérdés. Az érintés is nagyon sokat elárul még akkor is ha csak egészen kicsi, mondjuk megérinted a vállát "barátian". Ha kevés az önbizalma akkor megemlítheted néha valamely jó tulajdonságát, amit felfedezel benne.
Persze a jelekkel óvatosan kell bánni, nem szabad eltúlozni őket de nem is kell fukarkodni velük. Mivel lány vagy, van benned annyi érzékenység, hogy tudd mikor szükséges és mennyit "jelezni". Mindenesetre bátran add önmagad, előbb-utóbb rájön, hogy van jobb dolog is mint félénknek lenni:)
Szia! Nekem is van egy srác aki irtora bejön meg minden csak kicsit félénk..
Azt már tudom hogy én is bejövök neki.. :D
Én is folyamatosan keresem a társaságát és tökre eltudunk dumálni mg minden de hát ő nem lépett még eddig semmit.. ugy hogy én fogom megtenni :D
Remélem neked is összejön csak beszélgess vele, eleinte mint ha csak haverként tekintenél rá.. ha nem akar lépni akk pedig lépjél te :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!