Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ti szexinek tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szexinek tartjátok az ádámcsutkát?

Figyelt kérdés

Barátnőimmel épp beszélgettünk... Szerintem nagyon jól néz ki, és +pont, ha valakinek van... A többiek nagyrészt azt mondták, hogy végülis nem annyira zavaró, de náluk inkább -pont...

Szerinted:

1 - Nagyon szexi

2 - Plusz pont, de nem igazán érdekel.

3 - Egyáltalán nem nézem, hogy van-e ádámcsutka...

4 - Nem zavar, de nem jó pont.

5 - Kifejezetten ronda.

? (Ha valami köztes véleményed van, nyugodtan írd, vannak még lehetőségek... :D)

2009. máj. 1. 13:33
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar!Ha tettszik valaki,vagy van egy barátom,nem az ádámcsutkáját nézem!!!
2009. máj. 1. 13:37
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

hát ez olyan természetes dolog egy férfin, hogy nem figyelem.

az ádámcsutka fétiseseknek biztos szexi meg gerjesztő :D

teljesen semleges dolog ott van és kész, ez kb olyan mintha azt kérdezted volna, hogy Szexinek tartod az orrlyukat? :DDD

2009. máj. 1. 13:49
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
En sem nezem, hogy van-e adamcsutkaja valakinek. A paomnak nem latszik :D
2009. máj. 1. 13:53
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
az nem csak a vékony pasiknak látszik?
2009. máj. 1. 13:56
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
cristiano ronaldonak van, és nekem nagyon nem tetszik:(
2009. máj. 1. 13:58
 6/22 anonim válasza:
93%
szerintem kifejezetten ronda!
2009. máj. 1. 14:27
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Hülyék vagytok. Mi az, hogy mínusz pont, meg ronda? Ez ugyanúgy hozzátartozik a férfiassághoz, mint hogy széles váll, keskeny csípő, vagy hogy nő szőr az arcon, vagy hogy farka van, nem puncija.
2009. máj. 1. 14:32
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem közömbös teljesen.

amúgy elárulom a finnyáskodóknak, hogy minél kiugróbb egy ffi ádámcsutkája, annál magasabb a ffihormonszintje. na erre varrjatok gombot.

2009. máj. 1. 14:42
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
nekem tetszik minden egy fiún ami "kiáll" kivétel a f*sz. :D lehet az ádámcsutka, bordák, szegycsont :D kicsit perwerz de ez van :D
2009. máj. 1. 15:10
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
ha nem egy "gyík" a srác, nem nagyon vékony és kicsit kidudorodik az ádámcsutka vonala az szexi
2009. máj. 1. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!