Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ez mit jelenthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, aki tetszik nekem. Évfolyamtársak vagyunk, és van együtt egy óránk minden nap. Észrevettem, hogy szünetben mikor távol áll tőlem, akkor gyakran rám néz, de mikor közelebb van hozzám, akkor azt veszem észre, hogy direkt nem néz a szemembe, de mikor véletlenül mégis egymás szemébe nézünk, rögtön elfordítja oldalra a fejét. Ez lehet a tetszés jele? Vagy akkor miért csinálja ezt? A többi lánynak simán belenéz a szemébe, azt vettem észre, csak velem csinálja ezt.

Nem szoktam beszélni vele, mert mindig a barátaival látom, én meg nem merek odamenni hozzá beszélgetni. Igaz, én is mindig a barátnőimmel vagyok..

Bocsi, hogy hosszú lett.

15/L

2011. okt. 14. 16:28
 1/10 anonim ***** válasza:
Jaj mintha a fiatal magamat látnám, így tudom azt fogja legjobban értékelni, ha odamész és lekapod.
2011. okt. 14. 16:29
 2/10 anonim ***** válasza:

én ugyan lány vagyok,de pont így viselkedtem,amikor szerelmes lettem a férjembe. mindenkivel simán dumálgattam,de ha ő megjelent elszaladtam :))) messziről imádtam :)

sztem kezdeményezz

2011. okt. 14. 16:38
 3/10 A kérdező kommentje:

*még annyit kifelejtettem, hogy amikor a közelemben van és beszél valakivel, akkor olyan a hangja, mintha izgulna, vagy nem is tudom.. :P

amúgy köszönöm az eddigi válaszokat:)

2011. okt. 14. 17:05
 4/10 anonim ***** válasza:

hajrá!! én se tudtam 2 épkézláb mondatot kinyögni amikor ott volt,pedi én voltam a kommunikációs asszisztens :)

2.voltam

2011. okt. 15. 17:44
 5/10 anonim válasza:

Tuti hogy tetszel neki. Ha tényleg igazak amiket mondtál és nem csak beszéled magadnak mert szeretnéd hogy ez így történjen :) akkor igen tetszel neki. Nem idegesen hanem feszülten beszél.... Elkapja a fejét mikor ránézel :) Tipikus akarom is de nem merem... sajnos ha te nem lépsz felé akkor ö se fog feléd. Jelöld be valahol ismerősnek és utána írd meg neki hogy azért jelölted be mert mindig látod a suliban... innen elindulhat egy beszélgetés.

Ha nem ezt akkor találj ki valamit te mi vagyok én randiguru? XD Sok sikert!!

2011. okt. 17. 16:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Te nem az én sulimba jársz, és nem én vagyok az a srác? XD
2011. okt. 17. 17:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindenki jól látja,hogy bejössz neki.Szerintem is te menj oda hozzá, mert ha magamból indulok ki ő soha sem mer kezdeményezni.Nem kell félned, mert mindig a nő választ.

Szerintem állj elé és őszintén mond neki, hogy tetszik neked!!!

Ezek évek alatt nálam beváltak, hogy mindig őszinte vagyok!

2011. okt. 17. 17:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha messziről néz akkor lehet, hogy valaki mást néz hozzád közel, csak ez távolról úgy néz ki mintha téged nézne. Ezek a különféle nézésből következtetések elég hülyeségek amúgy xD...
2011. okt. 17. 17:18
 9/10 anonim ***** válasza:

ha neked is bejön, akkor próbáld ki azt, hogy mikor a haverjaival beszél, akkor menj oda hozzá, és csókold meg! :D de rendesen ámm!! ::DD ezzel kirívja a haverjai tiszteletét :D nálunk fiuknál is így megy ez :D

én ezt a mostani csajommal csináltam :D tudtam h bejövök neki, nekem is tettszett ezért hát.... :D

2011. okt. 17. 18:40
 10/10 Amp Lifier válasza:
100%
Mond neki: "mit nézee??" :D És akkor kiderül mit néz :)
2011. okt. 17. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!