Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Mért csinálja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mért csinálja ezt? Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés
volt egy srác akivel összejöttem, és tök jó volt minden. Ő is féltékeny típus meg én is. Eleve sokat csalódtam én is, és így félek sok dologtól.Mindketten féltékeny típusok vagyunk, ezt meg is beszéltük. Pár hét után elkezdtünk apróságokon veszekedni, pl h nem bízok benne mikor okom nincs rá. Elmagyaráztam neki h nekem idő kell, mert sokat csalódtam. Ez nem tetszett neki, szerinte megbántottam. Elkezdett féltékenykedni h mért beszélek evvel, avval, stb, meg bármit kiírtam közösségi oldalra akar, és csúnya volt, azt magára vette, pláne ha össze is vesztünk előtte. Nem értettem miért ilyen mikor én őt szeretem, és nem kéne más:( többször szakítottunk, de mindig írta h szeret, és reméli hamar elfelejt, mert ennek nincs értelme h állandóan vitázunk.Végleg szakítottunk, de akkor is ha vmi buliba vagyunk odajön h látta milyen jól elvok pasikkal, és hogy én ennyire szerettem őt, h nekem máris más kell. Mondtam neki h még mindig őt szeretem de mivel nem kellek neki, próbálok vkt keresni. Mondta h alatta is biztos pasiztam, meg elkezdte a hülyeségeket...ezt hallotta, meg azt hallotta stb.. Egyik nap megelégeltem és elmentem este hozzá h jöjjön ki és beszéljük meg mert nem igaz amiket mond. Erre kijött és mondta h hagyjam, sose szeretett,sosem volt szerelmes és h felejtsem el :( nem tudtam mire vélni ezt a kijelentését, mert mindig is mondta h szeret meg h boldog velem. Ezt ledarálta nekem és otthagyott h hozzá se nyúljak többet, ott a többi pasim :(( de nincs senki és nem is volt. Mért ilyen??:( nagyon szeretem.
2011. okt. 14. 12:57
 1/6 A kérdező kommentje:
még annyi, h egyik haverjával kezdtem el mostanában dumálni, akinél olyan szinten bekavart,h azóta szóba se áll velem a srác...és az exem is kiírogat h milyen gáz vagyok h a haverjaira nyomulok. De hát nem nyomulok csak beszélgetek. meg mért zavarja? Ő nem akar velem lenni, de mással se legyek? :(
2011. okt. 14. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeretett vagy még mindig szeret, akkor képtelen elviselni, hogy mással vagy, még akkor is, ha neki van is valakije. Erre már láttam élo példát, mit mondjak, szurnyu dolog a másikkal szemben, mert nem hagy békén, mindig féltékeny lesz rád mindaddig, amíg végre el nem felejt. Ahogy mondtad, nagyon féltékeny típus, és amit mondtál abbol azt vettem ki, hogy eléggé magához akart láncolni a szakítás utáni tetteivel. Szerintem, ha van még rá lehetoséged, probáld meg megeszélni vele, tisztázni, hogy mit akar, mit akarsz Te. Viszont minnél hamarabb probáld meg elfelejteni, mert az nem vezet sehova sem, hogyha miatta idegesíted magad. :)
2011. okt. 14. 13:26
 3/6 A kérdező kommentje:
nem beszél vele, hallani sem akar rólam, mert h több pasim van szerinte.Egyszerűen nem hisz nekem, és mondja h nem szeret hagyjam. Lassan már én is elhiszem :(
2011. okt. 14. 13:28
 4/6 A kérdező kommentje:
*m
2011. okt. 14. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Hű.

Hát, a volt barátod végtelenül gyerekes és önző.

Tulajdonképpen egy hisztis kis ***.

Ahogy nézem, te meg szépen belemész a kis játékaiba.

Nézd, elhiszem, hogy nehéz, hiszen még érzel iránta, de ha az eszeddel gondolkodsz, te is tudod, hogy egy ilyen kapcsolatnak nincs jövője.

Hiányzik az egyik legalapvetőbb dolog, a bizalom, ami nélkül, bár ideig-órái jó lehet, de alapjában véve és hosszú távon nem működhet egy kapcsolat.

Vegyél erőt magadon és ne hagyd, hogy belevonjon a kis hisztijeibe, mert egyre jobban meg fogod magad alázni!

Szakított veled, szabad ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz, azzal akivel akarsz.

Az, hogy ő miket mond rólad, ne számítson, te (és akik közel állnak hozzád) úgyis tudod, hogy mi igaz és mi nem, és hogy valójában milyen vagy, ne hagyd, hogy rádragasszon dolgokkat!

Ha legközelebb buliban ( vagy akárhol) eodamegy hozzád és elkezdi a kis hisztirohamát, nehogy nekiállj magyarázkodni, hiszen már semmi köze hozzád!

Higgadtan közöld vele, hogy "bocs, de a többi pasim mellett rád már nincs időm", majd szépen fordulj sarkon és hagyd ott, nézd levegőnek.

Legalábbis én ezt tenném.

L/24

2011. okt. 14. 13:58
 6/6 A kérdező kommentje:
igen utolsó ezt kell tennem tudom én is. De laasan megint ott tartok h ráírok "szeretlek" Nekem már úgyis mindegy. :( Csak nemtom mire jó ez neki:(((Nemtudok gondolkodni
2011. okt. 14. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!