Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szerezzek magamnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek magamnak egy csajt ha félénk vagyok?

Figyelt kérdés
Hogy szerezzek magamnak egy csajt ha lányok terén félénk vagyok egyszerűen nem merek odamenni hozzájuk és ráadásul nem is vagyok izmos. A diszkón és a sulin kívül mit tudnátok ajánlani nekem pl.: strand. Segítsetek légyszi.
2009. ápr. 30. 17:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Igen, a hostessekkel tényleg könnyű szóba elegyedni, mivel eleve az alkalmas erre a munkára, aki kommunikatív és feltalálja magát. Csak pozitív tapasztalatom van velük, bárhol odamentem, hogy "de jó, mit ajánlasz" vagy ilyenek, bármeddig el tudtam velük beszélgetni, telefonszám elkérése sem volt probléma, ha arról volt szó. Ami a buktatója a dolognak, hogy őket elég sokan lefárasztják, szóval az intelligens és eredeti humorral megtűzdelt szöveg csak a nyerő.
2009. ápr. 30. 19:18
 12/16 anonim ***** válasza:
92%

nekem tetszik az ilyen típus, és nem szeretem, ha túl izmos valaki.

szerintem ha tetszik valaki, akkor írj neki egy kis levelet vagy egy emailt (ne névtelenül..esetleg álnévvel, de úgy, hogy azért kitalálható legyen), és várd a választ..a lányok szeretik az ilyesmit.

2009. ápr. 30. 19:47
 13/16 anonim ***** válasza:
91%

figyelj, tudod, hogy milyen jó az (nekem), ha egy fiú odajön hozzám, és ha nem valami neveletlen állat, akkor a fiúnak nem kell félnie, hogy csúnyány vissza lesz utasitva. nem vagyok rá képes...

legalábbis ha rendes srác vagy és pld odajönnél hozzám, akkor nyugi, ha nem jönnél be annyira, akkor se aláználak meg, sőt, nagyra tartanálak, hogy volt bátorságod!

2009. ápr. 30. 20:50
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
és azok a lányok, akik esetleg kiröhögnének (bizony, sajnos vannak ilyenek), azokra pedig rá se hederisd, nem érdemelnek meg téged! és mást se
2009. ápr. 30. 20:51
 15/16 anonim ***** válasza:

am komolyan keress olyan csajt aki sokat beszél.

én pl bárkivel órákat el tudok beszélgetni tehát csak az első lépés a nehéz de hidd el menni fog am meg love.hu mert ott meg tudod ismerni személyes tali előtt v menj el a városba ilyenkor minden csaj ott van és ha látsz vkit aki bejön akkor hajrá menj oda ennyi.

15/L

2009. máj. 1. 08:58
 16/16 SIDLER22 ***** válasza:
Vigyél neki Névnapjára, Valentin napra, Szülinapjára vagy valamilyen ünnepre valamilyen kicsi ajándékot (P.L.: Egy tábla csokit, Fülbevalót, Haj csatot...). Ha félsz odaadni kérd meg az egyik barátodat aki jó a csajozásban és kérd meg hogy a legjobb pillanatba vigye neki oda a te nevedben. Nem kell félni de ha elutasítja várjál egy kicsit a dologgal és a következő Ünnepre vigyél neki újra valamit. Nem kell nyomulni csak tudasd vele hogy szereted és a kapud mindig nyitva áll előtte. :) Ha azt akarja hogy hagyjad békén akkor tegyél le róla mert ha tovább piszkálod akkor csak taszítod magadtól őt is és más lányt is. De a kicsi remény még ott van ha tudattad vele hogy az ajtód mindig nyitva áll előtte, de ha nem vagy türelmes akkor tegyél le róla és ennyi. Biztos megtalálod életed szerelmét. Ha az után szeret beléd amikor már te találtál mást aki jobban megért akkor bánja meg bűneit XD :D
2013. okt. 15. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!