Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor hogy is van ez?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött az egész, hogy beleszerettem egy fiúba általánosba, ez volt 1,5 éve. Elballagtunk, ő elköltözött, és nem is láttam, 3 hónapja. Én középiskolába kerültem, és ott van egy srác, aki nem nagyon be jön, de nem tudom mit érzek iránta, mert pl.: a srác hiányzik, meg jobban érzem magam, a közelemben van, meg sokszor zavarba is vagyok amikor beszélünk. Néha úgy érzem,hogy hiányzik, és úgy megölelném.. Akkor szerintetek mi van most? Akkor melyik iránt érzek többet? :( Kérlek segítsetek, mert ezt már nem bírom tovább.. :/2011. okt. 11. 19:46
1/3 anonim 

válasza:

Mi mondjuk meg neked hogy melyik iránt érzel többet???
Ezt nem neked kéne eldöntened???
Látom nálad sincs túl sok a saját dolgaid rendszerezésével, önismeretből és EQ-ból (nem IQ.. EQ=érzelmi inteligencia)
2/3 A kérdező kommentje:
háát, lehet, nem tudom eldönteni :(
2011. okt. 11. 20:29
3/3 Defender Archangel 

válasza:

Ehhez elég lett volna egy kérdés is, de azt szereted jobban akinél érzel egy olyan kisugárzást, hogy anélkül nem érzed magad jól, mintha hiányozna valamid :) Azt ajánlom legyen egy kis bátorságod és érintsd meg azt akit megölelnél és gondolkodj el rajta, hogy jó érzés volt-e és megéri-e érezni hosszú ideig. Csak bátorság kell!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!