Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetek óta csak egy lányra tudok gondolni, mióta először megláttam. Hogyan tudnék kezdeményezni?
na mivan ecsém? :D drukkolok hogy összejöjjön
ugyanilyen helyzetbe vagyok, csak én már beszéltem 1 percet a csajjal, de folyosón mást sem csinálunk mint szemezünk meg köszönünk egymásnak:D
18f
Na akkor hajrááá!Ugyan már fiúk...beszélni csak tudtok.Csak egyet ne csináljatok.Ne hagyjátok annyiban a dolgot, mondván, nekem úgyse sikerülhet...csak ezt ne.
:)))Ilyen nehéz lenne ismerkedni???
33/N
kedves utolsó. azért nehéz mert lelkileg nehezen viseljük a kudarcot. könnyen felnagyítunk mindent. és már a tapasztalat azt mondatja velünk, hogy inkább ne úgyis bebukod.
pedig ez egy nagyon rossz gondolat. minden nap eltervezem, hogy odamegyek beszélgetni vele aztán sosem jön össze:\
A kudarcot az ember mindig nehezen viseli.De gondolj bele...olyan hamar vége egy tanévnek, sőt az egész középiskolás éveknek...hogy ajaj.
Engem is nemrég szembesített egy volt iskolatársam, hogy mennyire tetszettem neki, nekem meg halvány lila fogalmam sem volt róla :)
És mondjuk, ha tényleg ő az igazi és kisétál az életedből?
Akkor már inkább a kudarc érzése egy pár napig.Nem?
Még valami.Már meg is van az első mondatod, amivel megszólítod.
-"Már olyan régen beszélni szerettem volna veled, de eddig sohasem jött össze:)))
hehe. szerintem már én is elszúrtam:\
jók vagyunk xdxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!