Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hetek óta csak egy lányra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetek óta csak egy lányra tudok gondolni, mióta először megláttam. Hogyan tudnék kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Egy suliba járunk, folyosón már többször láttam, de mivel ő alsóbb osztályba jár, és nincsen közös barátunk, nem tudom merre jár szórakozni, nem tudok kapcsolatba lépni vele. Letámadni se szeretném ,mert mi van ha a vonzalom nem kölcsönös, és azért kínos helyzetbe se szeretném hozni magamat. Köszi a segítséget.
2011. okt. 7. 19:00
1 2
 11/18 life is beautiful ***** válasza:

na mivan ecsém? :D drukkolok hogy összejöjjön

ugyanilyen helyzetbe vagyok, csak én már beszéltem 1 percet a csajjal, de folyosón mást sem csinálunk mint szemezünk meg köszönünk egymásnak:D

18f

2011. okt. 10. 23:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Na akkor hajrááá!Ugyan már fiúk...beszélni csak tudtok.Csak egyet ne csináljatok.Ne hagyjátok annyiban a dolgot, mondván, nekem úgyse sikerülhet...csak ezt ne.

:)))Ilyen nehéz lenne ismerkedni???

33/N

2011. okt. 11. 12:27
 13/18 life is beautiful ***** válasza:

kedves utolsó. azért nehéz mert lelkileg nehezen viseljük a kudarcot. könnyen felnagyítunk mindent. és már a tapasztalat azt mondatja velünk, hogy inkább ne úgyis bebukod.

pedig ez egy nagyon rossz gondolat. minden nap eltervezem, hogy odamegyek beszélgetni vele aztán sosem jön össze:\

2011. okt. 11. 15:38
 14/18 anonim ***** válasza:

A kudarcot az ember mindig nehezen viseli.De gondolj bele...olyan hamar vége egy tanévnek, sőt az egész középiskolás éveknek...hogy ajaj.

Engem is nemrég szembesített egy volt iskolatársam, hogy mennyire tetszettem neki, nekem meg halvány lila fogalmam sem volt róla :)

És mondjuk, ha tényleg ő az igazi és kisétál az életedből?

Akkor már inkább a kudarc érzése egy pár napig.Nem?

2011. okt. 12. 06:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Még valami.Már meg is van az első mondatod, amivel megszólítod.

-"Már olyan régen beszélni szerettem volna veled, de eddig sohasem jött össze:)))

2011. okt. 12. 06:08
 16/18 anonim ***** válasza:
utsó az jó:) kérdező te meg válaszolj már:D
2011. okt. 14. 19:16
 17/18 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális, mire léptem volna lett barátja
2011. okt. 15. 13:23
 18/18 life is beautiful ***** válasza:

hehe. szerintem már én is elszúrtam:\

jók vagyunk xdxd

2011. okt. 15. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!