Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyomulásnak számít a randira hívás egy lány esetében? 24/L
Figyelt kérdés
Netes ismerkedés után találkoztam egy fiúval, eddig kétszer. Az elsőt ő kezdeményezte, a másodikat én. Nem egy városban lakunk, de mostanában van itt pár elintéznivalója. És mondta, h. ha épp ráérek, és arra járok, amerre neki dolga van, akkor nyugodtan szóljak, aztán összefutunk. Így történt a 2. talink. Levelezgetünk, aztán mindegyikünk írja, h. majd mesélek, stb, stb. De jó lenne egy köv. tali is. Célozgassak rá vhogyan, vagy írjam meg neki, h. ekkor és itt talizzunk, ez nyomulás lenne, vagy inkább egyszerűen csak várjak? Nekem ő tetszik, de nem tudom, h. ő mit érez irántam. Tisztában vagyok vele, h. nem biztos, h. szerelmi kapcsolat lesz ebből, de jó lenne vele talizni, ismerkedni. Tudom róla, h. az a véleménye, h. inkább egy fiú hívja el a lányt vhová. Viszont ő mondta, h. ha épp arra járok, ráérek, akkor szóljak neki.2011. okt. 7. 10:04
11/13 A kérdező kommentje:
:)
2011. okt. 7. 14:33
12/13 Gergo_30F válasza:
dehogy nyomulás...kölcsönös szimpátia és 2 találka után? ugyanmár!
hajrá, eddig úgy tűnik jól alakulnak a dolgok, ne teketóriázz! :)
13/13 anonim válasza:
O mar megtette az elso lepest, nyugodtan hivhatod te is, nem gaz. Ahogy elottem irtak, ha ovatos akarsz ne hivd el kozvetlenul csak emlitsd meg hogy ekkor es ekkor raersz, csinalhatnatok egyutt valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!