Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, bejön nektek az ilyen külsejű férfi?
Nektek bejön ezeken a képeken szereplő srác testalkata? :)
Ha nem akkor miért nem, és milyen jön be inkább nektek?
Igen, de akkor neked is a sportosabb külső tetszik!
Azt például nem bírom ha valaki túl brutálisan izmos az már nem szép, ezért is írtam hogy nálam a Jason-i külső a nyerő! De Alcide, meg Eric se kutya. Ericbe az a kemény, hogy iszonyat magas, és ahhoz képest is ilyen izmos..
Az a jó ha valakin látszik hogy törődik magával, és egészséges!
Egyáltalán nem jön be, meg is mondom,hogy miért:
1.Szőke
2.Nyálas külsejű
Férfi ideálom:
Testalkat:Magas
Arc:Markáns,fekete sötét borosta,sötét haj,sötét szemöldök(Nem cigány)
Stílus: Ne legyen se nyálas,se divatb*zi.Legyen igazi férfi,és ne olyan aki mellett én állok ki.
Gyűlölöm a mai divatot követő "páwa" kisfiúkat...
Nem a külső a minden,de idővel majd rájössz.Engem jobban motivál,ha 1 férfival eltudok beszélgetni normálisan,értelmesen és megtudok jelenni vele bármely társaságba,mer nem éget le szó szerint a butaságával és az üresfejűségével.
..Egy igazi nő :)
Értelek, akkor neked a 22:51-es válaszoló második képen szereplő pasihoz hasonlóak jönnek be.
Értem a szempontjaidat, ízlések és pofonok, de nyálas testűnek semmikép se nevezném, oké hogy ránézésre az a jófiús kinézetű, helyes, srác de szerintem egyáltalán nem a nyálas kategória a srác. Semmi lenyalt, vagy belőtt idióta séró, a teste szép sportos, nem az a csak magamutogatós kondis típus, hanem látszik hogy élvezi is a sportolást és sokféle dolgot csinálhat. fitt a megjelenése, ez nem értem miért lenne gáz, én egyáltalán nem tartom például helyesnek hogy egyes nők adják a lóvat a pasijuk alá, hogy nyugodtan eresszek sörhasat, mert az olyan férfias, az én szememben az a férfias ha valakin látszik hogy nem lusta és karban tarja magát!
De ez csak az én véleményem.. különbözőek vagyunk
cukipofa megdughatna
SP voltam sziasztok csajszik
nekem úgy alapból nem jön be. a teste nem rossz de nem igazán,a feje egyáltalán nem tetszik (talán ha barna vagy fekete haja lenne) a stílusa az meg mégannyira sem tetszik.
nekem a keleties vonású pasik jönnek be inkább (törökök,arabok)
Én pasi vagyok ,de annak ellenére szerintem nagyon helyes srác ,néha nagyokat nézek milyen kanos.
(Nem vagyok homi)
Értem, no para
De igazából a kérdés a testalkatra szól, nem a ruházat, arc,
Van aki a nagyizmos pasikat szereti, van aki a mackósat, van aki az átlagosat, van aki a vékonyabb srácokat.
Ennek a fickónak baromi kisportolt teste van, de nem olyan baromi nagy izmokkal, látszik hogy rengeteget sportol, és nem az a kondi/tömegnövelőhöz típus.
Ez a szálkás, edzett testalkat ami a kérdés hogy bejön e?
Nem. Én a sötéthajú őszes, férfias, idősebb férfiakra bukom.
Akik mackósak, lehetőleg.
Ez a srác szöges ellentéte az elképzeléseimnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!