Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért minden férfi a pénzemet nézi?
Figyelt kérdés
Hali! Nemrégiben szakítottam a párommal,ami a mai napig nagyon fáj..és valaki mással szeretném kitöröltetni az agyamból,azaz kell 1 NORMÁLIS pasi.Randizom velük,beülnek a kocsimba,és feljönnek a lakásomba ,ami tény,hogy egy eléggé luxus ingatlan..de nem kéne,hogy elvarázsolja őket.Nekem egy olyan férfi kell aki önmagamért szeret,hisz csak 19 vagyok..és már most boldogtalan.Szerintetek csajok,vannak még ilyen férfiak?És ha igen,hol keressem? Elvagyok keseredve..
esetleg ne ultesd a kocsidba es ne hivd fel a lakasodba mielott jobban megismerned!
2011. okt. 6. 00:37
4/30 anonim válasza:
Hát figyelj, én 20 éves vagyok, egyetemista. A legtöbbször azt is meg kell néznem ,hogy előadás előtt ihatok e egy kávét vagy estére vehetek e magamnak valami drágább felvágottat. Előfordul amikor a pénztárcám ezt sem engedi, és rengeteg srác van így még rajtam kívül, szóval nekem is furcsa lenne ha megismerkednék egy 19 éves lánnyal és luxuslakása lenne, s pont ezért csodálkozik rá az átlagos ember mert ez elég ritka. Viszont ez nem azt jelenti feltétlenül ,hogy a pénzed kell neki és nem te.
2011. okt. 6. 00:43
5/30 anonim válasza:
Ha egyáltalán csaj van,akkor nem vagy olyan jó csaj,hogy a lóvén kívül bármi érdemlegeset meglássanak benned.
Ha meg csak langyi vagy és álcázod itt,akkor meg egyértelmű.
2011. okt. 6. 00:44
6/30 Walk With Me válasza:
És esetleg ne arra kelljen valaki, hogy a régit elfeledtesse.
2011. okt. 6. 00:48
7/30 napietus válasza:
ismerős a helyzet. körülöttem is sok olyan férfi lógott, aki csak a pénzt látta. mikor annyi idős voltam, mint Te most apám lerázta őket, egy idő után meg én is kiszúrtam melyik olyan.
hasznos tanács, fiúknak is ezt szoktam írni hasonló problémánál: leredukálhatod az ilyenek számát azon egyszerű módon, ha a saját köreidben ismerkedsz. nekem bejött :)
29/N
2011. okt. 6. 00:48
8/30 anonim válasza:
A saját kör az az unatkozó internetfüggőt jelenti?
Vagy mit?
2011. okt. 6. 00:51
9/30 napietus válasza:
itt és most azonos vagy közel azonos vagyoni szintre értettem :) logikus: akinek van ugyanannyi mint nekem, az nem a pénzemért van velem. józan paraszti ésszel belátható.
2011. okt. 6. 00:53
10/30 anonim válasza:
Nem vagyok gazdag, de van annyi pénzem (illetve a családomnak), hogy hidegen hagyjon a másé. Egyébként valószínűleg rosszul érezném magam egy hozzád hasonlóan pénzes lány mellett és erre megvan a magam oka.
Mindenesetre lehet nem kéne egyből lakásra vinni a jelölteket. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!