Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányokhoz az igazi belső érték sosem elég?
Figyelt kérdés
Miért mindig a pénzes csávók viszik el a jó nőket? Bemegyek egy buliba, látom a dögös csajokat és oda se merek menni, mert csóró vagyok.
Odamegy a másik, nala a BMW kulcs, aranynyaklánc, köteg a zsebben és máris működik a dolog. A kiscsaj máris neki rázza a seggét. Ne mondja nekem senki, hogy a pénz nem vonzza a nőket. Aki így gondolkodik az naív. Csak körbe kell nézni.
Mit tudna csinálni egy egyszerű egyetemista, mint én? Pénz nincs, de esetleg van valami más technika...
2011. okt. 5. 22:18
11/17 anonim válasza:
23:11
Mondjuk egy anonim oldalon mindenki szép,okos stb. :D
12/17 anonim válasza:
ha nem vagy Brad Pitt, ne akarj Angelina Jolie-t magad mellé...
vagy ha már akarsz, legalább ne nyivákolj ha nem jön össze, mint valami hisztis r*banc...
21/L
13/17 anonim válasza:
Szerintem am. kicsit hülyeség maga a kérdés, mert nincs benne élet tapasztalat ,van egy kettő csaj akinek a pénz dominál ,de ebben a korban még számít nagyon a vagányság is meg hogy mennyire unalmas az illető , és összeségében ez is dominál . Érdekes nekem akin látom , hogy nagyon a pénz számít abba nem tudok beleszeretni helyesebben kiábrándulok belőle , ezek szerint akkor teneked is csak pár "kurásra" kellene amitől ugyanúgy mondhatjuk rá hogy ribanc akkor meg miről is beszélünk megintcsak ? Volt egy másik válasszoló aki szólogatott be a többieknek , annak még azt üzenem , de olvashatja a kérdező is , itt nem az a lényeg most hogy ki mennyire tiszta , tök lényegtelen én is tudom magamról , hogy képes lennék egy buliból nem tudom hány nőt betermelni , de én nem jövök fel netre anonim , hogy ócsároljam a nőket , mert nem jöttem össze velük , mert erről nem ők tehetnek . Nehogy már veled nem jöttek össze ,mert láttak 5 percig !!!!!! más meg oda mert menni hozzá beszélgetni egy ribi . Ez ugyanúgy megy egy átlag embernél is .Odamész , elég vagány vagy , jól beszélsz , tudod beszéltetni a csajt vagy amit szeret nyert ügyed van . Ki mennyire ért hozzá .
14/17 anonim válasza:
Szép lányokhoz nem árt, ha nem vagy Te sem ronda.Buliban meg ne csodálkozz, ha ilyen lányokat látsz.Ja és Te, hogy nézel ki?Lehet jobb lenne, ha lentebb adnád és nem plázamacskákkal akarnál foglalkozni.Nem csúnya lányokkal kell ismerkedni, hanem átlagosakkal.
15/17 anonim válasza:
Ezek a lányok annyira buták, hogy semmit nem tudnának elérni gazdag pasik nélkül. Tudják, hogy vagy lenyomják a szétk*rt hátsójukat és tanulnak, hogy legyen egy jó állásuk saját keresettel, vagy riszálják a gadag csávóknak, eltűrve, hogy azok cserébe bármit megtehetnek velük. Szóvalé lehet választani :).
16/17 anonim válasza:
Mert a pénzes csávóknak sokkal nagyobb megjelenésük van mint az átlagosoknak... egyből megbámulják hogy fúú de jó kocsija van meg jaaaaj talpig armaniba öltözik.. tuti hogy nagy valaki lehet!!! Te csóró srácként milyen extrát tudsz mutatni a casjoknak hogy észrevegyenek??? semmit.. Lehet hogy rendes srác vagy meg minden de ők ezt ránézésre nem látják...
17/17 anonim válasza:
Valaki is hallott már olyat nő/férfi szájából ,hogy "héé,te nézd már ott azt a lelket", szerintem senki.Elöször úgyis a külsö lesz ami megfog és utána jönnek a belső értékek,de ugye tartja a mondás a pénz megszépít.A tizen-huszon éves lányok egy rész élvezni akarja az életet egy bizonyos színvonalon és hogy élvezhesse jól kell kinéznie, na egy ilyet lányt kedves kérdező hol akarsz te magad mellé? Szerinted egy ilyet majd a te belső értékeidet veszi legelőre? Ugyanmár. Te is rossz "kategóriában" keresgélsz! "Aki így gondolkodik az naív" Ebből kiindulva meg te is naiv vagy, hisz tudod ,hogy esélyed nincs ezeknél a nőknél ,de mégis reménykedsz ,hogy majd valami cicababa észreveszi a csodálatos kis leked a buliba.. Tudod vannak más nők is nem csak a cicababák( tudom ,hogy azt írtad ,hogy szép ,de a bmw kulcs és társaik,akik erre hajtanak az már ez a kategória!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!