Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajok mit bírnak azon a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok mit bírnak azon a sok letolt gatyás köcsög gyereken?

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 20:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Én is letolom valamennyire,nem a combom aljáig,de ja,valamennyire igen..

ÉS HOL ITT A PROBLEM?utánam se rohangálnak a csajok,max megnéznek...

2011. okt. 5. 20:22
 12/21 anonim ***** válasza:

"utánam se rohangálnak a csajok,max megnéznek..."

ja, és közben gondolják, hogy szegénynek inkontinenciája van, és a pisis pelenka már lóg rajta. :-)

2011. okt. 5. 20:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért jobb esetben 20 év körül már észhez tér minden majom,akinek ez tetszik (fiúk is,lányok is egyaránt). Szerintem szánalmas ez a "divat".
2011. okt. 5. 20:32
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Fogalmam sincs, ilyenkor az jár a fejemben, hogy meg kéne fogni a gatyájukat és a fejükre húzni, mint a rajzfilmekben. :D

22/L

2011. okt. 5. 20:34
 15/21 anonim ***** válasza:
nem,nem csőgyatyám van,csak igy kényelmes nekem:D és nem azért néznek te gyökér xD
2011. okt. 5. 20:34
 16/21 A kérdező kommentje:
sunaznalak ne okoskodjál már jóvan?
2011. okt. 5. 20:35
 17/21 anonim ***** válasza:

fúj én semmit, utálom az ilyen cicafiúkat és hálistennek kezd kikopni a divatból.

14

2011. okt. 5. 21:02
 18/21 anonim ***** válasza:

nekem spec nem jön be. inkább gáz...főleg mikor látszik hogy kb. 2 hete ugyanaz a szürke alsógatya van rajta ami anno még fehér volt...

24l

2011. okt. 5. 21:07
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Istenem.Sok válasz volt az esetek töbségében kin van a segge.Nos az igazi rendes gatya ami bő ülepü gondolok itt echo és márka társaira.Nos ezek a gatyok csipőn érnek körbe ergo nem lognak.Én ilyet hordok.Vannak a kinai bő derekas verziok is na azok a faszombélák miatt tartunk ott ahol megfogalmazodik a kérdés a az ilyen béciket ugyb@sznám agyon ahogy vannak.Engem amikor kostolgatnak a gatya miatt csak anyit mondok legalább szellözik és nem büdös mikor bekapod.Ennyi a véleményem a kérdésel kapcsolatban.(nem szeretem amikor ilyen hülyeségeket kérdeznek)Beszélgessünk az emos punk vagy egyébb szubkulturákról azok sem jobbak.
2011. okt. 5. 21:25
 20/21 anonim ***** válasza:
nekem is szokott lógni, ha pl nincsidőm reggel berakni a szíjat :D néha e miatt kint a fél seggem, de mégse döglenek utánam a csajok... hol a hiba? :D
2011. okt. 5. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!