Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le fogom élni az életemet egyedül mert az az ára a párkapcsolatnak, hogy ne féljek a verekedéstől. Örültök mai fiatal lányok?
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 16:56
41/53 A kérdező kommentje:
Kapcsoljak kamikaze módba?
2011. okt. 5. 19:24
42/53 A kérdező kommentje:
Volt mikor lányt is bántalmaztam azért, hogy bunkó modón közölte egy selejt vagyok. Nagyon megvertem úgy hogy felszakadt a szája. Gondolkoztam hogy megerőszakolom de azt nem tettem mert börtön jár érte.
2011. okt. 5. 19:26
44/53 anonim válasza:
Hát öcsém, szerintem nem ok nélkül vertek meg...
Primitív vagy és szerencsétlen, és gáz társaságban mozogsz, bár írásod, fogalmazásod alapján oda való vagy.
45/53 anonim válasza:
igen egy gyáva csíra vagy, gagyi a kérdésed
46/53 gfhhhhhhhhhhhhhhhh válasza:
undorító nyomorék vagy...wááááááááááááááá :@ F@szfej!
47/53 A kérdező kommentje:
Meg akarok halni. Mert a szégyen megalázóbb. A halálommal jobb lesz nekem is és mindenkinek.
2011. okt. 5. 22:34
49/53 anonim válasza:
pff..szánalmas egy két nő válasza..sok kissebségi komplexusos tv-n butult liba együttérzés nélkül.Egyedül is van boldogság az ilyeneket meg le kell sza*ni.betegek csak most feminizmus van és bosszút állnak.Mindegyik jön az agymosott dumájával.Nagyon sokan vannak így.Élj úgy ahogy te boldog tudsz lenni!sok sikert!
50/53 anonim válasza:
tegnapelőtt 18:04
Nehogy véletlenül magatokban keressétek a hibát...
A feminizmusnak meg nézz utána.
Imádom, amikor nőket mocskolnak kis tinisrácok, akiket az anyjuk tart el...szánalmas.
A kérdés meg fake.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!