Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képesek lennétek km-eket utazni egy olyan személy miatt akit interneten ismertél meg?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akivel kb 1 hónapja ismerkedünk neten, mindketten nagyon bejövünk egymásnak, kamerán is láttuk már egymást. Mindketten tisztában vagyunk azzal , hogy ha közelebb lennénk egymáshoz akkor működne a kapcsolatunk. Már lassan ott tartok hogy szerelmes leszek belé, de nem merem magamnak se bevallani mert nem tudnánk gyakran találkozni, és interneten pedig nem lenne az igazi. :S Mit gondoltok erről? érdemes lenne legalább havonta elutaznunk egymáshoz? Vagy hagyjam ezt az egészet?2011. okt. 5. 11:03
11/30 anonim válasza:
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:24
Mesék nem léteznek!!!Férfi és nő közt barátság?pffff Ez egy nemlétező dolog!!!
12/30 Beviz Elek válasza:
Az eddig legtávolabbi barátnőm kb 60 km-re lakott. Megdogadtam, hogy soha többet nem csinálok ilyet. Az utolsó két barátnőm 1-1 km-re lakott. Nekem ez felel meg, mert szükségem van a napi találkozásokra. Ha a kapcsolat nem megy akkor nem kell eröltetni, de amíg megy, addig éljünk úgy, mintha élettársak lennénk. Van barátnöm és egyedül aludni? Hetente egyszer találkozni? Ugyanmár... Gyűlölök egyedül lenni.. De persze mindenki más, van akinek jól működik:)
13/30 anonim válasza:
álasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:28
Azért legyünk őszinték, 200 kmes távolságból, nem túl gyakori találkozások esetén ha barátok a felek, nehezen lesz testi kapcsolat... ellőni se lehet oly messze :-P
14/30 anonim válasza:
Én is voltam így 170km a menetidőt le se írom ha tömegközlekedéssel megy az ember... :) Elmentem hozzá minden oké volt együtt töltöttünk pár felejthetetlen napot, aztán a távolság tönkre vágta az egészet mire újra tudtunk volna találkozni. Szerintem ez emberfüggő is de egy biztos az ilyen távkapcsolatok hosszú távon nem tarthatók, szóval valamelyik félnek közelebb kell kerülni ha együtt is akartok maradni :) 21/F
15/30 anonim válasza:
összeköltözés ... vagy hosszú hétvégék pl péntek szombat vasárnap nála alszol, majd 2 hét múlva ő alszik te nálad
attól is függ hány évesek vagytok és milyen anyagi helyzetben éltek....
16/30 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok, ő 22 éves. Gondolkoztam azon is már hogy ott folytatom a sulit ahol ő lakik, de mi értelme lenne? Ha utána szakítanánk.. Meg tényleg ki az aki 200-re megy el azért hogy tovább tanulhasson? Amikor közelebb is találok ugyan olyan sulit mint ott. :) Szvl nagyon nehéz a helyzetünk, lehet jobb lesz ha nem szeretek belé, csak mégis úgy érzem hogy ő törődne velem és nagyon tudna szeretni. :/
2011. okt. 5. 14:20
17/30 anonim válasza:
266 km :) neten ismerkedtünk meg kb 5 óra vonattal, sokat vagyunk egymásnál:) nem rég voltunk 1 évesek:) működhet a dolog szerintem:) és jobb is lehet, mintha mindig egymás mellett lennétek...
18/30 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg!! Ha tényleg ennyire jól elvagytok,akkor hiba lenne nem megpróbálni...szerintem ha elszalasztanád,megbánnád!
Sok sikert ;)
19/30 anonim válasza:
Talán működhet. Én is kb. másfél hónapja ismerkedem neten keresztül egy lánnyal, de sajnos közöttünk is van egy kis távolság(160km). Én mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a közeljövőben találkozhassunk. A többi majd utána elválik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!