Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen első randin szex? O. O Nagyon rég ismertük egymást a fiúval és amikor találkoztunk, megcsókolt, és akkor felhívtam magamhoz, és megtörtént. Ez nemszámít ribancságnak, tekintve, hogy már 4 éve ismerem?
Èrthetö, mert szerelmes? Nem értek egyet akkor sem.
A saját érdekében lenne jobb, ha több idöt adna magának a kiscsaj, ugyanis így a "könnyen jött könnyen ment" kategóriába sorolja be saját magát, és ezt párszor még megjátssza arra hivatkozva, h "dehát szerelmes vagyok", aztán ott lesz vége. A szerelem ne okozzon már vakságot.
Persze lehet belöle évekig tartó kapcsolat is, ezt kívánom neki!
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:29!
látom ,te nem figyelsz a többiekre!!!Nem érted a válaszunk és még mi vagyunk az idióták? Ne legyél már ekkora gyík!!!
15 évesen még kicsit gyorsnak tűnik.
Vagy csak én vagyok maradi?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:29!!
Hát igen elég gyík vagy drágám, nem érted, h nem a dgással van a baj, hanem azzal, h 15 évesen a saját érdekében lett volna cseppet jó, ha vár egy kicsit?
De gondolom Te is besoroltad magad már abba a kategóriába, és azért tünik ez a viselkedés annyira normálisnak, hát egészségetekre és good luck!
Egyetértek szerintem is ribizli vagy. Biztos öreg vagyok, meg maradi de én se feküdnék le senkivel az első randin. Amúgy kétlem, hogy sokáig együtt maradnátok - bár kívánom ne legyen igazam - mivel már kipipálhat, megvoltál neki... Semmi titokzatosság, semmi vadászösztön a férfi részéről. Megmozdította a kisujját és te erre széttetted a lábad. És őszintén remélem, hogy az hogy "igenis védekeztetek" nem azt jelenti, hogy kihúzta mielőtt elélvezett volna.
23N
(off: ilyen történetek után mindig azon agyalok, hogy akarok-e valaha gyereket, mi van ha az is ilyen lesz???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!