Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány leszólít azt csak poénból teszi, vagy érdeklődik irántam?
Helló!
17éves sportos biciklis srác vagyok versenyszerűen bringázok. Elég sokszor előfordul, hogy pl.: jövök haza edzésről és amikor elmegyek egy buszmegálló mellett 2-3 csaj vigyorog mint a vadalma, integet és köszön. Általában ha arra figyelek akkor vissza integetek és köszönök.
Nekem ez fura, hogy a csaj/ok kezdeményeznek.
Vagy csak simán ez a 21. szd-d :D ?
Szerintetek ez mire akar utalni ?
Kérem főleg a 16-18éves csajok válaszoljanak, de persze más véleményét is várom.
Köszönöm.
Ja és jelenleg nem vagyok kapcsolatban nemtom mez menyit változtat a dolgon :D
Üdv Egy srác
felkeltetted az érdeklődésüket. vannak olyan csajok akik direkt az ien beálítottságú srácokra buknak h legalább sportoljon vmit.
ha bevállalós vagy: azt tenném a helyedben h legközelebb megállnék és beszélgetnék velük addig míg nem jön a buszuk ha épp arra várnak. és ameik csaj szimpi jól belopnám magam a szívébe és utána vmi kiaalkul majd. ^^
Tetszel nekik.Ha nevetnek köszöngetnek az azt jelenti hogy érdeklődnek irántad=D Miis ezt szoktuk a barátnőimmel csinálni.Nevetünk a srácra valamikor integetünk köszönünk neki és néha odamegyünk beszélgetni hozzá.
(14/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!