Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk srácnak milyen ismerkedési alternatívákat javasolnátok?
16:48 vagyok
Én elég gyakran járok parkokba vagy Margitszigetre sétálni, vagy csak úgy leülni még ezeken a napsütéses őszi napokon. És örülök, hogy vannak még ilyen fiúk, ez azért biztató.
L21
Mi is az alap probléma?
Félénk vagy ! Hoppá, na ez a bibi.
Amit javasolnék. Ne a helyet keresd ahová a félénk pasik járnak, mivel ilyen nincs. Ami sokkal biztosabb, hogy bárhol is vagy és bármit is csinálsz azt és ott minden esetben humorral tedd. Az emberek 95 százaléka kedveli a humoros embereket. Erre a nők is felfigyelnek. Mondom mindezt úgy, hogy én is hasonló cipőben jártam. A folyamat tanulható, de sajnos nem megy egyik percről a másikra. A környezted furcsának is találná, ha egyik nap még félénk vagy, másnap pedig már a társaság központja.
Szépen apránként kezdd el összegyűjteni a vicces történeteket, hogy bármi beszédtéma van egy társaságban , azonnal tudj egy rövid, aranyos történetet hozzáfűzni. Figyeld a sikeres humoristákat, hogy hogyan csinálják. A történet előadása döntő fontosságú. Érdekes legyél, használd a kezedet és a szemedet is a történet elmeséléséhez.
Poénos legyen a vége, hogy megjegyezzenek az emberek. Ha egy nővel beszélgetsz ne semmiképp ne légy komoly, mint egy vakbélgyulladás. Úgy mész randira, hogy a zsebedben ott van rengeteg poén. Nem 20 viccet kell elmesélned a randi ideje alatt, hanem a beszélgetést kell kiszínezned a hirtelen bedobott pár mondatos poénokkal. Beszélj bátran a haverok bénaságairól, de soha ne fedd fel, hogy kiről beszélsz. A haverokat nem égetjük le. Beszélj arról, hogy mit láttál az utcán ami vicces volt...stb...stb. Ha a randi közben éppen rád jön a húgyhólyag ürítés akkor ne tartogasd, míg majd betojsz, hanem poénnal elővezetni, hogy most dobnod kell egy sárgát. Nem baj ha a nő előtt egy egész kicsit hülyét csinálsz magadból , ezt is viccesnek találják.
Pl: "Nagy bajban vagyok ! Rámjött a minden idők első randijának rémálma!"
(Ekkor a csaj már érdeklődni fog, hogy mi az?)
Mire Te, némi hatásszünettel: "pisilnem kell! Úgyhogy gyorsan keressünk valami helyet ahol eldobom a sárgát, nehogy már beégjek előtted. Az nagyon ciki lenne."
(Ezt persze végig egy sejtelmes , mosollyal az arcodon mondod).
Órákig lehetne beszélni ezekről a dolgokról, de a humor mindig benne kell, hogy legyen a történésekben.
A hosszú kapcsolatok is az egyik titka ez. Poén, poén, poén... Szoktam mondani, hogy nem a kapcsolat lesz unalmas, hanem a benne levő emberek.
Na,persze. Legyek huumoros. Nem vagyok az. Nincs humorérzékem vagy csak azt hiszem. Nem tudom,melyik. De nem tudok csak úgy,parancsra humorizálni. Én ilyen komoly vagyok.
Mellesleg,nem vagyok alkoholista,csak néha fogyasztok szeszt,akkoris olyan módon,mint már korábban írtam.
Előző vagyok. 10-04 21:17
Akkor hiába minden. Úgy értem, hogy hiába is keresel bárkit is magadnak, igencsak rövid lesz a kapcsolatod.
Nem lehet úgy élni, hogy az ember fapofával éli végig az életét.
Egyébként akinek nincs humorérzéke az egy filmen sem tud nevetni. Ilyen ritkán fordul elő, de ha még is ilyen vagy akkor én első körben egy pszichiátert keresnék fel.
Teljesen felesleges párt keresned, ha nem tudod megtartani. Ha a párod is ilyen komoly lesz akkor dög unalom lesz az életetek.
Valószínűleg én jóval idősebb vagyok nálad , így talán jó kézből kapod az infót. Pontosítsunk 40-egynéhány éves vagyok. Van tapasztalatom bőven. Volt egy előző kapcsolatom ahol a női nem képviselője hasonló komoly lehetett mint Te és a barátaim szerint rajtam is kezdett meglátszani, hogy már nem a régi vagyok. Én is ezt kezdtem érezni és 2 év kínkeserves időszak után elhagytam. Utána jött egy csoda. 8-ik éve, hogy együtt vagyunk és nem tudnál olyat ígérni amiért elcserélném. Titka a napi nevetés. Nem kell erőltetni , dől az belőlem és belőle is. Így van ez jól és minden más csak rosszabb lehet. Ne cseszd el az életedet. Ez az a dolog amiből csak egyetlen egy van mindenkinek. Nagyon nagyon gondold át, hogy miért is vagy ilyen amilyen vagy és kérd szakember segítségét, amíg még nem késő....
Ja, azt el is felejtettem mondani, hogy a 8 éves kapcsolatom egy jól megfogalmazott , poénos újsághirdetés eredménye.
Valahogy úgy kezdődött, hogy "Keresem életem kuglófjának egy szem mazsoláját", a többire már nem emlékszem, de voltak jelentkezők szép számmal.
Ismét az előző vagyok.
Akkor ez bizony lámpaláz.
Viszont ha lámpaláz akkor nem csak a megismerkedés első 5 perce nehéz, hanem a folytatás is.
Ha nem azon görcsölnél, hogy egy nőneművel beszélgetsz, hanem úgy vennéd, mint ha egy jó haverral társalogsz, úgy sokkalta könnyebb lenne.
Attól , hogy valakinek puncija van , még ugyanolyan ember, mint bárki más. Nem kell másképp társalogni vele sem.
Vagyis nem úgy állsz ott mint aki karót nyelt és nem azon gondolkodsz minden percben, hogy milyet bókot suttogjál a választott hölgy fülébe.
Muszáj a poénos énedet előkotorni valahonnan, mert csak azzal fogsz egyről a kettőre jutni.
Ha nem tart érdekesnek akkor becsukhatod a boltot.
Szóval azt nagyon gyorsan felejtsd el, hogy Te egy komoly ember vagy, mert arra nincs kereslet mostanában.
Talán a chat oldalakon gyakorolhatnád a kommunikációt, mert a lámpaláz megszüntetésének az egyik alap pillére a jó kommunikáció és a választékos beszéd.
A választékos beszéd alatt nem azt értem, hogy ne káromkodj soha, és nem azt, hogy tűhegyesen meg kell válogatnod a szavaidat. Beszélgess úgy, mintha a legjobb haveroddal beszélgetnél... Ne légy halk, ne légy rezzenéstelen arcú. Nem vizsgáznod kell a csaj előtt, hanem szórakoztatnod. Ez az egész valójában tanulható. Hát tanuld meg.
Megint az előző vagyok, Jut eszembe, hová lett a 21 éves leányzó ?
Ja, amúgy Laci vagyok, ne kelljen már ennyire személytelenül beszélgetni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!