Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy félénk srácnak milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy félénk srácnak milyen ismerkedési alternatívákat javasolnátok?

Figyelt kérdés
Kissé félénk vagyok,de -szerintem - csak addig tartana,míg megszólítzom,utána már menne a dolog. Csak nincs olyan hely,ahol ismerkedhetnék. Diszkóba nem szoktam járni,havi egyszer ilyen beülős helyre szoktam menni iszogatni.
2011. okt. 4. 15:34
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Teszek rá,ha meghalok.
2011. okt. 4. 16:03
 12/34 A kérdező kommentje:
Üzletasszonyt. :S
2011. okt. 4. 16:03
 13/34 A kérdező kommentje:
Én ilyen vagyok. Ez van,ezt kell szeretni. Nem tudok nagydumás macsó lenni,meg nem is akarok.
2011. okt. 4. 16:05
 14/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, megkérdezhetem hány éves vagy? :)
2011. okt. 4. 16:06
 15/34 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok.
2011. okt. 4. 16:07
 16/34 anonim ***** válasza:
Egyszer felvettem egy stoppos kislányt, útközben kiderült, hogy üzletasszony. Előbb mérges voltam, hogy jó átbäszta a fejem, aztám meg röhögtem, hogy átbäszta a fejem. De nem jött létre üzlet, räbaszni nem akarok egy életre.
2011. okt. 4. 16:07
 17/34 A kérdező kommentje:
Van ilyen.
2011. okt. 4. 16:10
 18/34 anonim ***** válasza:

Ja ja, az ilyen beülős helyeken sose vannak egyedül a csajok, ennek egyszerű az oka: az túl kiszolgáltatott helyzet lenne nekik. Könnyen belé kötne egy részeg csöves. Legalábbis én így gondolom, hogy ezért vannak mindig csapatosan, vagy baráti társasággal. Úgy meg nem tudsz vele megismerkedni. :/

Ha nincs baráti társaságod, akkor meg kell próbálni a netes csajozást. Én is ezt csinálom már jó ideje. Vagy várni az alkalomra, hogy élőben valami véletlen következtében közelebb tudsz kerülni egy lányhoz. Az ilyen leszólításokat még nem próbáltam, kicsit félek, hogy cikisen jönnék ki belőle. :S

2011. okt. 4. 16:31
 19/34 anonim ***** válasza:

Beülős helyeken valóban nem találsz egyedül üldögélő lányokat, viszont parkokban annál inkább. Egy park szerintem jó hely az ismerkedésre, mert nem olyan mint az utca, itt nem veszik az emberek tolakodásnak, ha udvariasan megkérdezed egy padon ülő embertől, hogy leülhetsz-e mellé. Egy magányosan üldögélő lány még örülne is neki, innentől kezdve pedig adott a folytatás egy beszélgetésre. Ez saját véleményem, de én egy ilyen közeledésnek ismerkedés céljából nagyon örülnék, mivel én is félénkebb lány vagyok.

L21

2011. okt. 4. 16:48
 20/34 anonim ***** válasza:
Az előzőre reagálva: Kár, hogy az ilyen gondolkozású lányokat akik parkokban is ismerkednének egy idegennel, csak neten "látok"...
2011. okt. 4. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!