Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk srácnak milyen ismerkedési alternatívákat javasolnátok?
Ja ja, az ilyen beülős helyeken sose vannak egyedül a csajok, ennek egyszerű az oka: az túl kiszolgáltatott helyzet lenne nekik. Könnyen belé kötne egy részeg csöves. Legalábbis én így gondolom, hogy ezért vannak mindig csapatosan, vagy baráti társasággal. Úgy meg nem tudsz vele megismerkedni. :/
Ha nincs baráti társaságod, akkor meg kell próbálni a netes csajozást. Én is ezt csinálom már jó ideje. Vagy várni az alkalomra, hogy élőben valami véletlen következtében közelebb tudsz kerülni egy lányhoz. Az ilyen leszólításokat még nem próbáltam, kicsit félek, hogy cikisen jönnék ki belőle. :S
Beülős helyeken valóban nem találsz egyedül üldögélő lányokat, viszont parkokban annál inkább. Egy park szerintem jó hely az ismerkedésre, mert nem olyan mint az utca, itt nem veszik az emberek tolakodásnak, ha udvariasan megkérdezed egy padon ülő embertől, hogy leülhetsz-e mellé. Egy magányosan üldögélő lány még örülne is neki, innentől kezdve pedig adott a folytatás egy beszélgetésre. Ez saját véleményem, de én egy ilyen közeledésnek ismerkedés céljából nagyon örülnék, mivel én is félénkebb lány vagyok.
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!