Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz hogy minden szép lány csak a jóképű, pénzesebb csávókat szereti?
Szia! Szerintem ez attól függ, mit értesz szép lány alatt. A szép lány és a jó csaj kategória két külön dolog. A tipikus cicababa kinézetű hölgyemények lehet, hogy a pénzesebb, menőbb, vagányabb kinézetű pasikat keresik, magyarul a saját színvonalukat.
Viszont vannak eszméletlenül szép arcú, természetes, igényes, kedves, mosolygós és intelligens lányok, akiket sokan észre sem vesznek, mert egyszerűen nem akarnak kiríni a tömegből. Na, az ilyeneknek nem a nagymenő pénzeszsákok kellenek szerintem, hanem a hozzájuk hasonló okos, igényes, jó fej srácok. Szerintem mindenki saját magához hasonló párt keres. De mondom.... kinek mit jelent a szép. Nekem női szemmel az utóbbi kategória. Ha neked viszont a tehetősebb, népszerűbb, kirívób külsejű és viselkedésű lánykák jönnek be, akkor kérdésedre a válaszom: igen. És bocs, ha hosszú voltam.
23/L
nem igaz, csak ne legyen hajléktalan semmirekellô alkoholista
nem pénze kell, hogy legyen, hanem életképes kell legyen, azaz a képesség az esetleges család eltartására
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!