Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igaz hogy minden szép lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy minden szép lány csak a jóképű, pénzesebb csávókat szereti?

Figyelt kérdés
pl tegnap is.... az igazán szép lányok, csak a gazdag ismerőseimmel beszélnek, és csak velük vannak... hozzánk egyszerű emberekhez nem is szólnak.... ez mindehol így van?
2011. okt. 2. 19:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Öhm figyu, engem jóképűnek mondanak, de csóró vagyok. Mégis mindíg szép barátnőim voltak. Akkor? Sőt egyszer jöttem haza melóból éjszakás műszak után, lenőtt haj, kómás fej, borotás voltam, mégis megtetszettem egy csajnak, és összejöttünk. Viszont 1 éve nincs párkapcsolatom. Nyáron lett volna egy csaj, de bunkó voltam vele és elb@sztam. Szal nem feltétlen igaz amit írsz. 22F
2011. okt. 2. 20:04
 12/18 anonim ***** válasza:
Válaszom:NEM de azért én sem tapasztalom,hogy a lányok csúnya fiukkal állnának szóba,meg csórókkal sem.De nem jellemző,hogy csak és kizárólag direkt módon a pénzes pasikhoz húznának és csak azokra nyomulnának.Sőt ilyennel csak elvétve találkoztam eddig.
2011. okt. 2. 20:05
 13/18 anonim ***** válasza:
80%-ban igaz, 10% nem ismeri be(lásd válaszolók), 5% jóképű vagy pénzes csávóra megy, aztán a maradék 5% meg a ritka kincs közé tartozik aminek nem tudom hány %-a már foglalt.
2011. okt. 2. 20:10
 14/18 anonim válasza:
100%

Szia! Szerintem ez attól függ, mit értesz szép lány alatt. A szép lány és a jó csaj kategória két külön dolog. A tipikus cicababa kinézetű hölgyemények lehet, hogy a pénzesebb, menőbb, vagányabb kinézetű pasikat keresik, magyarul a saját színvonalukat.

Viszont vannak eszméletlenül szép arcú, természetes, igényes, kedves, mosolygós és intelligens lányok, akiket sokan észre sem vesznek, mert egyszerűen nem akarnak kiríni a tömegből. Na, az ilyeneknek nem a nagymenő pénzeszsákok kellenek szerintem, hanem a hozzájuk hasonló okos, igényes, jó fej srácok. Szerintem mindenki saját magához hasonló párt keres. De mondom.... kinek mit jelent a szép. Nekem női szemmel az utóbbi kategória. Ha neked viszont a tehetősebb, népszerűbb, kirívób külsejű és viselkedésű lánykák jönnek be, akkor kérdésedre a válaszom: igen. És bocs, ha hosszú voltam.

23/L

2011. okt. 2. 20:20
 15/18 anonim ***** válasza:
20:10 mi vagy te KSH hogy itt dobálózol a kész adatokkal??
2011. okt. 2. 20:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Igaz, bár azért vannak kivételek. De ne álszenteskedjünk. Én se jönnék össze ronda lánnyal csak azért mert tökéletes a belsője. Szóval nyilván kell, hogy külsőleg is tetsszen az illető. Az már más kérdés, hogy aki nekem szép, az neked lehet, hogy ronda és fordítva... Mellesleg az is hozzátartozik, hogy minél jobban néz ki valaki, annál jobban válogathat. 22F
2011. okt. 2. 20:25
 17/18 kenis21 válasza:
Jaja ez igaz.
2012. okt. 30. 14:23
 18/18 anonim ***** válasza:

nem igaz, csak ne legyen hajléktalan semmirekellô alkoholista

nem pénze kell, hogy legyen, hanem életképes kell legyen, azaz a képesség az esetleges család eltartására

2014. jan. 7. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!