Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jön össze?
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, és eddig egy komolyabb kapcsolatom volt, de sajnos az sem tartott sokáig. Kicsit visszahúzódó típus vagyok, nem járok diszkóba de a moziba elég gyakran. Szerintem elég divatosan öltözködöm, szóval ezzel sem hinném hogy gond lenne. Az alakomat nézve magas vagyok, és normális alakom van, mint a többségnek. Nem cigizek, nem iszok, na jó.. néha iszok de mértékkel.
Szerintetek mi lehet a baj velem??
2011. okt. 1. 21:41
1/10 Kingaa1 

válasza:

jol oltozol, atlagos vagy megsem szeretnek, ha nem vagy szep meg feltuno, csak ugy nem megy oda senki hozzad hogy hallod, neme beszelgetunk egyet. Ha csak kulsobe mered magad akkor meg megint mas, mert ez meg annyira sem jo.
2/10 Provident válasza:
ez normális válasz lesz: Túl normális vagy ha innál rendesen mértéket nem tartanád füveznél és cigiznél mozi helyett buliznál akkor lenne nő.
3/10 anonim 

válasza:

Hmm...hát ezt a kérdést én is nagyon sokszor felteszem magamnak...és kb ugyanígy vagyok, csak lányban:) Sokan mondják, hogy húú de szép vagy, stb, aztán mégsincs senkim....Volt nekem is már. De az se olyan könnyen...Szóval meg tudlak érteni...20/L
4/10 anonim 

válasza:

"visszahúzódó típus vagyok" ez itt a probléma. A lányoknál kezdeményezni kell.
5/10 anonim 

válasza:

Semmi baj nincs veled.
Én félénk vagyok,és bár ez lányok esetében nem gáz,
azért hátrány...
Lehet megközelithetetlennek tűnsz??
7/10 anonim 

válasza:

Nem hogy komoly kapcsolatom nem volt, még lánybarátom sem volt, jó, ha havonta 2 szót váltok egy lánnyal.
8/10 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nem beszélsz lányokkal???
2011. okt. 1. 21:59
9/10 anonim 

válasza:

Nekem volt, hogy másfél évig nem beszéltem egy lánnyal sem.
10/10 anonim 

válasza:

Jaguar Warrior válasza:
"Nekem volt, hogy másfél évig nem beszéltem egy lánnyal sem."
Sitten voltal???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!