Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ronda srác találhat magának barátnőt ha elkezd társas táncra járni?
Nem is ronda inkább mackós :S Nem tudok táncolni, és gondoltam hogy ez egy jó pont lehet lányoknál, vagy akár a tánc iskolába a táncos lányoknál. Nagyon szeretnék már egy barátnőt :S
22/F
Hát felém még nem sok jel jött pedig, ha kis érdeklődést fejt ki irántam, elhiheted hogy nem fogok félni nyitni. Férfias? hét kinek mi a férfias ugye.
Diplomám az nincs, bár remélem lesz, de nem tartom magam egy okos pasinak.
Jah volt nem régiben pár próbálkozás elég csúfosan sikerült. De még mindig várok valakire aki benne van ebben a társas tánc témában :P
Aki bunkón válaszol egy normális közeledésre az magát járatja le.
Amúgy jártam táncra, de nagyon utáltam és való igaz, nem tudod feltétlenül megválogatni a partnert, de ott nem is ez a lényeg.
Viszont unokatestvérem és a férje ott ismerkedtek. 7 éve férj és feleség :)
Szerintem viszont a kutyasétáltatással többre mész. :) A kutyás, macskás pasikat minden nő szereti :) Mert olyan érzésekről tanúskodik, amik elengedhetetlenek az életben.
Hát ha lesz kutyám majd kipróbálom :D Csak 70 ezer alsó hangon a drága :D
Nem feltétlen küldtek el bunkón egy esetben igen, másik esetben csak simán inkább a haverommal próbálkozott annak ellenére hogy én beszéltem vele, és még róla kérdezgetett...Más kérdés hogy nem érdemeltek meg ha ilyenek, de nagyon káros az önbecsülésemre és a büszkeségemre nézve.
Pedig ilyenkor kell megrándítani a vállad és tovább menni, mondván jut nekem jobb is :) Ezt a magabiztosságot semmi sem übereli :)
Milyen kutyád lesz? És macska?
Vagy ha elmennél menhelyi kutyákat sétáltatni?
Hidd el, sokat jelent :)
Jaj majd egyszer lesz egy kutyám, imádom az angol bulldogokat. Szóval jah egyszer akarok egyet :D
Ő jah próbálja az ember ezt a látszatot adni de azért belül még zavar.
Persze, épp ezért kell belül túltenned magad a dolgon.
Fiatal vagy még, meg fogod ezt tanulni:)
Na de megyek, mert már gondolom a f*szod kivan velem érthető módon :DDD
Szia :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!