Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne hogy az új sulimban festem a szemem (Pasi vagyok 16éves) Egyébként még előtte tisztázom h azért festem a szemem mert Rocker vagyok (Szólógitározok) csak fekete szemceruza meg szemhéjamat szintén feketére "kihúzom"?
Figyelt kérdés
És pár csaj rögtön észrevette h Rocker vagyok meg kitűnök a többiek közül és sokan megdicsértek/bókoltak h így milyen jól nézek ki meg h milyen édes vagyok.ÉS szünetbe több jó csaj szinte körülvesz és kérdezgetnek h mióta gitározok milyen zenéket szeretek van-e barátnőm meg stbstb és válaszolok is a kérdésekre csak utánna nm tudom hogy mit mondjak vagy később sulin kívül hogyan szólítsam le őket vagy inkább "őt" meg hogyan bókolhatnák nekik meg ilyesmik egyébként népszerű vagyok a csajoknál szerencsére :)) NAh kb ennyi a helyes írási hibák miatt bocsi gyorsan írok aztán pár hiba becsuszik..a válaszokat előre is köszönöm!2011. szept. 30. 17:03
21/22 anonim válasza:
heh jó kérdés
a zene jó téma ahogy korábban is írták.
vagy hívd meg pl. inni vagy enni valamit ott aztán pedig a téma lehet az amit épp fogyasztotok meg hogy mi a véleménye a helyről :)
14\L
22/22 anonim válasza:
Énis csípem a rocker fiúkat,sőt,jobbára csak azokat. Jómagam is rocker vagyok...de hogy a lényegre térjek: csak légy önmagad,hívd meg egy pizzára,vagy üdítőre suli után,és törekedj arra,hogy jól érezze magát a csaj,ebből kifolyólag később is akar majd találkozni veled ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!