Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az lenne hogy az új sulimban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lenne hogy az új sulimban festem a szemem (Pasi vagyok 16éves) Egyébként még előtte tisztázom h azért festem a szemem mert Rocker vagyok (Szólógitározok) csak fekete szemceruza meg szemhéjamat szintén feketére "kihúzom"?

Figyelt kérdés
És pár csaj rögtön észrevette h Rocker vagyok meg kitűnök a többiek közül és sokan megdicsértek/bókoltak h így milyen jól nézek ki meg h milyen édes vagyok.ÉS szünetbe több jó csaj szinte körülvesz és kérdezgetnek h mióta gitározok milyen zenéket szeretek van-e barátnőm meg stbstb és válaszolok is a kérdésekre csak utánna nm tudom hogy mit mondjak vagy később sulin kívül hogyan szólítsam le őket vagy inkább "őt" meg hogyan bókolhatnák nekik meg ilyesmik egyébként népszerű vagyok a csajoknál szerencsére :)) NAh kb ennyi a helyes írási hibák miatt bocsi gyorsan írok aztán pár hiba becsuszik..a válaszokat előre is köszönöm!
2011. szept. 30. 17:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

használj inkább tust. :D jobb mint a szemcerka.

amúgy hívd el moziba a csajt, vagy mondd meg, hogy jöjjön el hozzátok, és gitározz neki.

2011. szept. 30. 17:15
 12/22 A kérdező kommentje:
Nickelback,Linkin Park,Hammerfall,Eyes Too Kill,Black Viel Brides, meg Sonic Syndicate,Three Days Gracee durvább Death Metaltól egészen a Acousticus zenékig mindent meghalgatok csak a Discos,Hip-Hopos zenéket valahogy nem bírom de nincs velük semmi bajom...
2011. szept. 30. 17:16
 13/22 anonim ***** válasza:
Ja-ja, előszőr is döntsd el, hogy melyik kell neked. És koncentrálj arra.
2011. szept. 30. 17:16
 14/22 anonim ***** válasza:

Kérdezd, meg tőle, milyen zenét szeret.. a zenéről biztos sokat tudnátok beszélni.. aztán ha meg imsered szerintem ezek a témák "jönnek majd maguktól". :)

De pl ha már jóba vagytok, és érdekli a zenéd, áthívhatod, hogy játsz neki, azért odalessz :D

de előbb ismerd meg, mert különben azt hiszi, rámenős vagy. Szóval a zenéről beszélgessetek. VAGY van egy nagyon jó: odamész, és elmondod hogy épp egy zeneszámon gondolkodsz.. stb. és hogy van-e ötlete. (pl. úgy érzem hogy te okos csaj vagy, és biztos tudnál nekem segíteni..

vagy: bocsi, t8udnál segíteni? épp egy zeneszámon gondolkodok, szerinted hogy hangzik ez..? vagy neked milyen számok tetszenek, szerinted miről érdemes írni..? ha tudod hogy jó énekből, vagy irodalomból, akár meg is kérheted hogy írjon neked számot.

A lényeg: használd a fantáziád!

2011. szept. 30. 17:18
 15/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk a zenék tényleg jók.
2011. szept. 30. 17:18
 16/22 A kérdező kommentje:
Aham meg most zenekar alapítsáon vagyok :)) A suliban vn pár zenész szval jó lesz így :DD Meg azt nem tudom hogy ha több csaj van akk a kiszemletett hogy tudnám a többiektől elhívni.
2011. szept. 30. 17:24
 17/22 anonim ***** válasza:
38%
Rock, metál vagy akármi, a szemfestés b*zis, ha ffi csinálja.
2011. szept. 30. 17:46
 18/22 anonim ***** válasza:
75%
A csajok szeretik a meleg pasikat.
2011. szept. 30. 19:00
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Feketére festeni szerintem nem az.

Egyébként elég horrorisztikus fejeket lehet így varázsolni, amiről a normális embernek nem az jut eszébe, hogy b..i az illető, hanem max az, hogy elmebeteg.

2011. szept. 30. 19:01
 20/22 anonim ***** válasza:
vagy ha már feketíted a szemed környékét, akkor így: [link]
2011. szept. 30. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!