Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lenne hogy az új sulimban festem a szemem (Pasi vagyok 16éves) Egyébként még előtte tisztázom h azért festem a szemem mert Rocker vagyok (Szólógitározok) csak fekete szemceruza meg szemhéjamat szintén feketére "kihúzom"?
használj inkább tust. :D jobb mint a szemcerka.
amúgy hívd el moziba a csajt, vagy mondd meg, hogy jöjjön el hozzátok, és gitározz neki.
Kérdezd, meg tőle, milyen zenét szeret.. a zenéről biztos sokat tudnátok beszélni.. aztán ha meg imsered szerintem ezek a témák "jönnek majd maguktól". :)
De pl ha már jóba vagytok, és érdekli a zenéd, áthívhatod, hogy játsz neki, azért odalessz :D
de előbb ismerd meg, mert különben azt hiszi, rámenős vagy. Szóval a zenéről beszélgessetek. VAGY van egy nagyon jó: odamész, és elmondod hogy épp egy zeneszámon gondolkodsz.. stb. és hogy van-e ötlete. (pl. úgy érzem hogy te okos csaj vagy, és biztos tudnál nekem segíteni..
vagy: bocsi, t8udnál segíteni? épp egy zeneszámon gondolkodok, szerinted hogy hangzik ez..? vagy neked milyen számok tetszenek, szerinted miről érdemes írni..? ha tudod hogy jó énekből, vagy irodalomból, akár meg is kérheted hogy írjon neked számot.
A lényeg: használd a fantáziád!
Feketére festeni szerintem nem az.
Egyébként elég horrorisztikus fejeket lehet így varázsolni, amiről a normális embernek nem az jut eszébe, hogy b..i az illető, hanem max az, hogy elmebeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!