Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szexis, ha egy lány dohányzik?
Figyelt kérdés
Eddig egy embertől hallottam ezt.
De, mindenki más azt mondja, az inkább nem az.
2011. szept. 30. 10:48
11/29 anonim válasza:
Undorító, de ha esetleg vmi más van ott... :D
12/29 anonim válasza:
engem nem zavar ha vki dohányzik.... ő dolga ő hal meg 10 évvel korábban :D
13/29 anonim válasza:
Azért szexis mert a dohányzó romlottnak tűnik, könnyebbe ágyba lehet vinni elvileg. Sőt gyakorlatilag is...
15/29 anonim válasza:
Én dohányzom, de nem azért mert szekszis (rászokás ugyebár).. szerintem undorító, ha valaki így akar vagánykodni.
16/29 anonim válasza:
Undoritó szerintem is,simán kitudok ábrándulni a csajból.
Talán nem is a cigizéssel van a baj,hanem az azzal járó felfogással,és gondolkodásmóddal...
17/F
18/29 anonim válasza:
Viszont a régi 40-50-es magyar filmekben a nők nagyon elegánsan tudták használni a szipkát. Nem mondom, hogy az is szexi, de valahogy más látványt nyújtott.
19/29 anonim válasza:
Hát én a vizipipával is úgy vagyok, mint a cigivel.
20/29 anonim válasza:
Egy kicsit valóban szexis azért amit 11:17-es ír.
De szerintem is sokkal inkább undorító és kiábrándító,abszolút rossz pont ha egy lány dohányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!