Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki? :S
Nem gáz. Csak azért, hogy valaki legyen, nem kell bepasizni. Ha nem is tetszik igazán, nem fogod vele jólérezni magad, és idegesíteni is fog.
Én jártam már így, igaz idősebb voltam. Összejöttem egy sráccal, mert mondták, hogy tetszem neki, helyesnek tűnt, gondoltam egy randi oké lesz. Aztán megtetszett a gondolat, hogy tetszem neki. De kiderült, hogy jobban bírom, ha nincs velem. Nem szerettem igazán hozzáérni se. Mármint csókolózni nagyon jó volt vele, de soha nem akartam továbbmenni vele, ha közeledett, idegenkedtem. Nem is tartott soká.
Amikor aztán a barátommal megismerkedtem, rögtön érezte, hogy ez más, és nekem, aki alapból rágörcsöl mindenre és mindent túlkomplikál, nekem minden úgy ment mint a karikacsapás. A dolgok csak megtörténtek. Már két éve együtt vagyunk.
Amúgy meg, a korodbeliek értelenek, a lányok is. Nem mintha az lennél, de előfordulhat, hogy a többiek genyóznak, és ha tudják, hogy azért vagy egy sráccal, hogy legyen valakid, úgy elhordanak mindenféle ribinek... Az se lenne jó. Nehét kamasznak lenni.
nagyon köszönöm!
főleg az utolsónak, erőt adott és ezt köszönöm!:)
Az utolsónak?? A 22:13-nak???
szerintem cici.
hányingerem van az ilyen kérdésektől..de most komolyan, miért alapkövetelmény manapság az, hogy egy 14 éves legyen túl az első pasin/dugáson/smároláson ? szörnyű...s nem vagyok prűd, nem kell félreérteni.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!