Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ciki? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki? :S

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és még nem volt fiúm. Azt se tudom hogy kell smárolni. Eddig a suliból bárkit megkaphattam volna, de nekem csak egy kellett volna de annak én nem. Szerintetek gáz hogy ennyi idősen még nem volt senkim?:S
2011. szept. 29. 21:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
ja meg az első orálon meg análon is
2011. szept. 29. 22:02
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
Az lenne gáz, ha már lett volna. :P
2011. szept. 29. 22:04
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem gáz. Csak azért, hogy valaki legyen, nem kell bepasizni. Ha nem is tetszik igazán, nem fogod vele jólérezni magad, és idegesíteni is fog.

Én jártam már így, igaz idősebb voltam. Összejöttem egy sráccal, mert mondták, hogy tetszem neki, helyesnek tűnt, gondoltam egy randi oké lesz. Aztán megtetszett a gondolat, hogy tetszem neki. De kiderült, hogy jobban bírom, ha nincs velem. Nem szerettem igazán hozzáérni se. Mármint csókolózni nagyon jó volt vele, de soha nem akartam továbbmenni vele, ha közeledett, idegenkedtem. Nem is tartott soká.

Amikor aztán a barátommal megismerkedtem, rögtön érezte, hogy ez más, és nekem, aki alapból rágörcsöl mindenre és mindent túlkomplikál, nekem minden úgy ment mint a karikacsapás. A dolgok csak megtörténtek. Már két éve együtt vagyunk.

Amúgy meg, a korodbeliek értelenek, a lányok is. Nem mintha az lennél, de előfordulhat, hogy a többiek genyóznak, és ha tudják, hogy azért vagy egy sráccal, hogy legyen valakid, úgy elhordanak mindenféle ribinek... Az se lenne jó. Nehét kamasznak lenni.

2011. szept. 29. 22:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
fuuu most felb@sztad az agyam
2011. szept. 29. 22:13
 15/22 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm!

főleg az utolsónak, erőt adott és ezt köszönöm!:)

2011. szept. 29. 22:14
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsónak?? A 22:13-nak???

szerintem cici.

2011. szept. 29. 22:21
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

hányingerem van az ilyen kérdésektől..de most komolyan, miért alapkövetelmény manapság az, hogy egy 14 éves legyen túl az első pasin/dugáson/smároláson ? szörnyű...s nem vagyok prűd, nem kell félreérteni.

19/F

2011. szept. 29. 22:57
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, hogy nem volt még pasid, nekem sem volt és 16 évesen csókolóztam először azt is szerelemből nem bulis kavarás alkalmából meg hasonlók. Az a ciki, hogy ilyet mondasz hogy akármelyik fiút megkaphatnád... Ez elég egoista ribisen hatott de szerintem nem így akartad kifejezni magad...
2011. szept. 29. 23:00
 19/22 anonim ***** válasza:
81%
én 15 leszek egy hét múlva és még nem volt senkim. hajtottak már rám is elegen, de finoman (xD) visszautasítottam őket, mert..mert nem voltam beléjük szerelmes. azóta nagy részükkel tökre jóban vagyok, és találtak is maguknak barátnőt, meg minden, és így sokkal jobb, hogy nem álltam le velük, mert ilyen szempontból jobbat érdemeltek :) szóval énis így vagyok vele, és úgy nálunk suliban aki tetszik az végzős, és még egy szót se beszéltem vele, de mindegy is mert 2 hét múlva (szülinapom után 2 nappal xD) megyek másik iskolába, remélem ott már normális pasik is lesznek XD mert valahogy mindig úgy érzem, hogy az én iskolámba járnak a leggázabb pasik :)
2011. szept. 30. 13:14
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
erőt ad ha felb@szhatod az agyam?? hát ez jóXDXD
2011. szept. 30. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!