Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » S. O. S. Mit kell ilyenkor tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Mit kell ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Megtudta egy fiú hogy bejön nekem ,mert valaki elpletykálta .Rákédezett facebookon h mióta tetszik nekem .Én elmondtam.De mondtam ,hogy már nem tetszik (de hazdutam,mert még most is odavagyok érte).Rákérdeztem hogy ,miért érdekli, ő mondta ,hogy nemtudja :// És összeszeretnék vele jönni de ő azt mondta :"nem nagyon izgat xdd " ÉS tudom ,hogy hülyén fogalmazdtam léccives segítsetek ! Nem tudom mit tegyek ...
2011. szept. 29. 15:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%
sosem az érzések kínosak, inkább ezek a kis játszmák. Aztán mit értél vele, most magyarázkodhatsz és ezért lesz kínos az egész szituáció. A srác válaszaiból én azt veszem ki, hogy nem érdekled, ezért én nem futnék utána, nem aláznám tovább magam. Esetleg még egy próbát tehetnél, vagy kijelented, hogy tetszik neked és csak zavarodban mondtad, hogy már elmúlt, vagy nem tudom, milyen kapcsolatban vagytok amúgy, de barátkozhatnál vele, vagy leülsz mellé a suliban, el kezdtek dumálni, és ha jól megvagytok, esetleg csinálhattok közös programot stb.
2011. szept. 29. 15:57
 12/26 A kérdező kommentje:
már tanultam :P hehehe
2011. szept. 29. 15:57
 13/26 A kérdező kommentje:
haverokon keresztül ismertem meg ://
2011. szept. 29. 15:59
 14/26 anonim ***** válasza:
66%
sziia!:)ne hagyd hogy ez kísérjen egy csomó ideig. mond meg neki ha szereted ha meg nem lesz semmi akkor keress máik fiút;)
2011. szept. 29. 16:00
 15/26 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. szept. 29. 16:02
 16/26 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom más hogy van vele de engem érdekel hogy megmondtad-e neki és hogy mit válaszolt:D
2011. szept. 29. 18:00
 17/26 A kérdező kommentje:
igen ,de :// elakart hivni sétálni (persze barátok is jöttek) én meg nem mertem elmenni .... :( egy vesztes vagyok ....:'(
2011. szept. 30. 19:38
 18/26 A kérdező kommentje:
Jhájj holnap megyek sétálni velük :DDd szoritsatok h ne szurjam el léci :DDD ^^ juj ugy izgulok
2011. szept. 30. 20:04
 19/26 alfonz64 ***** válasza:

Hazugságra akar kapcsolatot építeni, aztán meg majd azért rúgja ki mert nem volt őszinte :) XD Ilyenek a nők. :)

A férfi meg azt hiszi hogy a nő nem akar kapcsolatot, csak sex-et azért van zavarban :)

2011. okt. 3. 11:54
 20/26 alfonz64 ***** válasza:
100%

Az a gond hogy a férfiakat nőként kezeled.

A férfi egyszerű, meg kell neki mondani mit szeretnél.

A férfi meg megmondja ő mit szeretne.

2011. okt. 3. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!