Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Leírnátok az ideálotokat?
külsőre változó, de többnyire szeretem az erősebb férfias vonásokat, a borostát/körszakállt, a barna vagy zöld szemet, a szép kezet és az arányosan, nem túlzásba vitt izmos felsőtestet pici pocival (amin ha van egy szőrcsík is a szerszám irányába, akkor elalélok), szeretem a hosszabb hajat, nem kell derékig érő, de szeretem, ha az arcába esik/bele tudok túrni, legyen kedves mosolya és huncut szeme
belsőre: legyen kicsit nárcisztikus, kicsit gonosz, rendkívül intelligens, ravasz, domináns, higgadt,csöndes elmejátékos, de tudjon humoros is lenni, ha kell, lásson bele a lelkembe, tudjon irányítani/nevelni egy kicsit, ha épp kislányos oldalam veszem elő,legyen ő a szigorú apuka vagy tanárbácsi
22/L
Külső: magas (kb 175-től), sötét hajú, a szemszín tök mindegy, de inkább sötét szemű. Külsőre kb ennyi, és azt is hozzátenném, h attól még, h ez az ideálom, csak annyit tesz, h ezek a típusú fiúk jönnek be, DE ha találkozok egy ilyennel teljesen ellentétben álló sráccal, de megfog benne valami, akkor nem hagyom ott, csak mert nem sötét hajú pl.
Belső: a legfontosabb, h legyen egy határozott, férfias fellépése, vagyis ne legyen kisfiú, meglegyen benne a kellő intelligencia (itt nem képzettség a fontos, meg nem is az, h mennyire vágja az integrálást), alapvető humorérzék (hozzáállása a dolgokhoz)...a kapcsolatban meg gondolom alap az, h számíthatok rá, hűséges és segít, ha baj van...
külső:
magas (legalább 180 cm),
ne legyen mackós alkat de ne is túl kigyúrt, hanem olyan közepes
barna vagy fekete haj
barna vagy zöld szem
szép kéz :$
belső:
udvarias, határozott, célorientált, humoros, beszédes, megbízható, jószívű
20/L
utolsó vagyok:
ja és az nagyon fontos, hogy legyen okos, intelligens :)
külső:
magas(180+), nem kigyúrt de nem is vézna, olyan sportos testalkat, egészséges arc (normális, nem pattanásos bőr, egészséges szép haj), ápoltság: nem büdös semmi, nem koszos. a haja nem vasalt, nem zselézett, és 3-5 centinél hosszabb.
ruházatra bejönnek a rockerek, és az átlagos öltözködés, a mai selyemcicagyerek cuccok mint csőgatya, feszülős pulcsi az nem.
belső:
humoros, hűséges, őszinte, értelmes, lehessen vele beszélgetni dolgokról, férfias, érett, magabiztos, "őrült", határozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!