Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek CSAK a vékony, sovány fiúk tetszenek!
Miért?
Figyelt kérdés
Mit tetszik azon, ha valakin semmi izom nincs és mi a bajotok az erősebekkel? Vagy a vékony az olyan "intellektuel" szerintetek? (Attól, hogy valaki nem sportol semmit, még nem lesz feltétlenül értelmes, a kettő semmilyen relációban nincsen.)
Tehát nem nézem le a vékonyakat, sem azokat a lányokat, akiknek éppen vékony barátjuk van! Csak azt nem tudom megérteni, aki kijelenti, hogy neki csakis a vékony férfiak tetszenek - erre kérek magyarázatot!:)
Arról nem is beszélve, hogy szerintem sokatoknak fogalma sincs arról miféle akaraterő és kitartás kell ahhoz, hogy valaki évek alatt felépítse a testét. Amire sokan csak úgy odavetitek, hogy "kigyúrt", abban azért rengeteg munka tud lenni! Ez taszít titeket? A munka, az akarat és a kitartás? Nem értem...
az izmosk a királyok csajok csak az ismosokra buknak
2012. jan. 13. 12:19
12/14 anonim válasza:
Én nem igazán szeretem, ha vékony a párom.:) Mivel apróbb termetű vagyok ezért imádom, ha a barátom izmosabb vagy ducibb, mint én mert akkor biztonságban érzem magam amikor a karjaiban tart.:)
2013. jan. 26. 21:00
13/14 anonim válasza:
Régi kérdés, de mégis elég sok olyan ember válaszolt, aki nem tartozik a megszólított körbe.. Nekem a vékony srácok tetszenek, egyszerűen esztétikusabbnak találok egy olyan testet, amin látszanak a csontok. Nem tetszhetnek mindenkinek az izmosabb vagy ahogy sokan mondják "mackósabb" testek. Nem azt mondom, hogy külső alapján választok, de igazán szépnek akkor is ezt találom. Ez van. Ennyi erővel 5000 kérdést feltehetnénk arról, hogy nem értem a srácokat, akik szerint csak akkor nőies egy nő, ha nagy mellük van vagy hosszú hajuk. Ízlés.
2015. júl. 2. 11:19
14/14 anonim válasza:
Azt írta az első válaszolò hogy azèrt mert nekik nagy a fa..uk. Szegény hülye nem tudja mert ő ebben a tudatban èl hogy ez nem így van. Egy izmos domináns fèrfit nem akar magának sok nő, megfordult a világ ma már felcserèlődtek a szerepek ès nem gond az ha a sovány fiúnak vékonyabb a karja mint a barátnőjének, mert most ez a menő. Nem az emberi èrtèkek hogy egy férfi legyèl ès a barátnőd büszke legyen melletted, hanem az hogy kis cuki legyèl neki a kis kutyája, Nem számít ha 40 kg os vagy. De te kèrdező csak legyèl arra büszke hogy edzel ès ne foglalkozz azzal hogy kinek tetszik meg hogy kinek nem. Ès nem a nagy fa..uk miatt szeretik a sovány fèrfiatlannak tűnő palikat, hanem azèrt mert őket lehet irányítani. A kis bamba haha, ez jò volt, hogy el van tèvedve szegèny.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!