Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit jelent ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit jelent ha egy lány ezt mondja?

Figyelt kérdés
Hazakisérek egy lányt aki tetszik az ajtójuk előtt megállunk dumálunk és akkor ezt mondja: "Neked tetszik valaki ha elmondod akkor én is" erre nem nagyon mertem azt válaszolni hogy te mert mivan ha ő közel nem azt mondta volna.
2011. szept. 25. 22:41
1 2
 1/15 WhiteLabel ***** válasza:
100%

Ez egy egyértelmű kérdés, igen, azt kellett volna mondanod hogy ő tetszik neked.

pozitív lett volna a válasz.

2011. szept. 25. 22:42
 2/15 anonim ***** válasza:
Azt akarta hallani, hogy: Te. Szerintem:D
2011. szept. 25. 22:43
 3/15 anonim ***** válasza:
Hogy lehet ezt nem érteni ? :O
2011. szept. 25. 22:44
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez nem fake, akkor megbocsáss, de hülye vagy.

Ez már egyszerűen nem is jel volt, hanem utasítás.

2011. szept. 25. 22:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Leszbikulna veled
2011. szept. 25. 22:48
 6/15 anonim ***** válasza:
A pasik tényleg nem étik a célzást. Egyértelmű, már leírták előttem, őszintén meg kellett volna mondanod.
2011. szept. 25. 22:50
 7/15 A kérdező kommentje:
Na b+ én most lövöm fejbe magam.(képletesen)
2011. szept. 25. 22:52
 8/15 anonim ***** válasza:
Ne lődd fejbe magad, hanem menny el hozzá, ahogy tudsz, és mond meg neki őszintén azt amit ide leírtál:) Hidd el, örülni fog neki. 18F
2011. szept. 25. 22:56
 9/15 anonim ***** válasza:
Tényleg azt kellett volna mondanod hogy ő, de ez most milyen kérdés? Mármint a lány részéről. randiztok, erre megkérdezi hogy ki tetszik neked... ki tetszene? azért randizol vele mert valaki másba vagy belezúgva, persze :D
2011. szept. 25. 23:03
 10/15 anonim ***** válasza:
ja hogy nem randi volt, na akkor mindegy. ha legközelebb beszéltek és feljön ez a téma, legyél őszinte.
2011. szept. 25. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!