Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, első randit hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, első randit hol szeretnétek hogy legyen? (pláza, séta, kávé mellett beszélgetés, mozi, stb. )

Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 20:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
23%

Ilyen gagyival, mint állatkert, mozi, pláza, nekem ne jöjjön senki. A várat láttam már milliószor, sétálni nem vagyok hajlandó, inkább vigyen el vacsorázni valami nagyon szép helyre, éreztesse velem, hogy nő vagyok. A Ráday utcában vannak jó éttermek, az éttermi vacsora egy jó randi alkalom is, lehet beszélgetni, enni, inni, hangulatos, kulturált.

22/L

2011. szept. 23. 21:20
 12/27 A kérdező kommentje:
Kedves 21:20! Igen.. 22 évesen ez okés, egyetértek, de egy 17-18 éves lánynál is jó ötlet az étterem??
2011. szept. 23. 22:02
 13/27 anonim ***** válasza:
22%

21:20 vagyok megint

Nem értem, miért életkorfüggő az étterembe járás, randizás.

Engem ennyi idősen vittek étterembe randizni először, tudtam késsel-villával enni, jól éreztük magunkat, a fiú örült, hogy igent mondtam a meghívásra. Szerintem nem kell fantáziátlannak lenni egy randinak, nem kell mindig sétálni, kávézóba beülni, ahol semmi nem történik, csak kavargatjuk a fokozatosan kihűlő capucciot, azt hamar megisszuk és utána mi lesz?

Az étterem szerintem szép, rendelünk, iszunk egy kis bort, beszélgethetünk az ételről, a borról, nevetés, hangulat, a srác fizet és hazavisz, vagy ha nagyon tetszett, amit láttam, akkor felmegyek hozzá és... Sokkal jobban meg lehet ismerni egy embert egy étteremben, szemtől szemben ülve, mint egymás mellett sétálva, egymásra rá se nézve, közlekedve, nézegetve a már sok ezerszer látott várost.

Másik jó ötlet még a kiállítás, ahol viszont megint van téma, de járkálni kell össze-vissza.

2011. szept. 23. 22:14
 14/27 anonim ***** válasza:

Összefoglalva: Igen, egy 17-18 éves lánnyal is jó ötlet az étterem, ha normális és nem egy buta liba. Nem sok fiú gondol erre a lehetőségre, ezért is jó randi ötlet. Mert mindenki megragad az állatkert-korcsolyapálya-városi séta gagyiságoknál.

22/L

2011. szept. 23. 22:17
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanácsot, én jó ötletnek tartom, majd felvetem a lánynak akit randira szeretnék hívni és majd kiderül mit mond rá...
2011. szept. 23. 22:23
 16/27 anonim ***** válasza:
81%

Ne csak felvesd, mint lehetőséget. Légy már határozott és mondd neki, hogy ide szeretnéd elvinni.

22f

2011. szept. 24. 10:31
 17/27 anonim ***** válasza:
Nekem volt bent ülős randi és a lánynak be se állt a szája. Aztán mikor hirtelen azt mondta na meséljek én is valamitXD Aztán újból elkezdte. A vége az lett, hogy nem jött össze. Talán, mert meg se tudtam szólalni miatta vagy lehet más. Nekem ez a beülős dolog nem jön be:) Ha intelligens, ha nem. Inkább második randira tudnám elképzelni. Az első legyen nyugodt, vídám.
2011. szept. 24. 14:36
 18/27 anonim ***** válasza:
Az állatkert sem olyan rossz, legalább lehet min nevetni :D De a mozi sem hülyeség (főleg azoknak, akik csendesek!) 16L
2011. szept. 24. 18:23
 19/27 anonim ***** válasza:
Sztem az első legyen beszélgetős, ismerkedős. A múzeum sztem jó ötlet, a vacsorázós, éttermezős is, mert van időtök beszélgetni. Aztán a többi már lehet lazább. Ott már kicsit ismered, tudod mit szeret, akár zombikat lőni is elviheted.
2011. szept. 26. 18:15
 20/27 anonim ***** válasza:
Első randi tök mind1 lényeg hogy tudjatok beszélgetni, és meg ismerni egymást.
2011. szept. 26. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!