Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első beszélgetés mennyire volt komoly és milyen volt a második?
az első már megvolt :D
(látásból ismerjük egymást)
Szia...!
Hát ez változó:) csaj függő vagy pasi! Én első beszélgetésem 1 csajal(pasi vok)!Fel vett msn-re mivel be jövök neki VIpen. A beszéd stílusomból rá következtet h nem csak a külsőm jó ha jó. És álompasinak hív azóta meg ilyenek:) De van aki máshogy reagál... ember függő!
Hááááát. Az első beszélgetést megelőzte vagy 26 ímél 3 nap alatt (oda-vissza, köztük volt 2 soros is), és egy pár képkommentálás, aztán
első msnezés (péntek): 4 óra (este 18:00-tól 22:00-ig kb)
másodszor (szombat): 6 óra (20:30-tól 02:30-ig kb)
harmadszor (vasárnap): 5 óra (este 20:00-tól kb 01:00-ig)
Azt kell mondanom, hogy az első pár beszélgetés sokkalta komolyabb volt, mint amilyenek a mostaniak, bár az igaz, h nekem is több időm volt, meg kevesebb feladatom. Ennek már fél éve lassan. :) (23/L)
Nekem az első az 22perc volt, de akkor azt mondta, hogy mennie kell, de holnap délután legyek fenn.:) és még majd beszélünk.:D És akkor volt a második beszélgetés, délután. Azon nyíltabbak voltunk egymás felé, és sokkal jobban oldódottak.:D Pontosan 1 órát beszéltünk.:) A második beszélgetésen már szívecskét is küldött.-> pl.: köszi(L) meg nincsmit(L):D meg ilyesmi.
A 3. beszélgetés 1óra 21perc volt:D és sosem volt kínos csend, mindig volt téma.:) Csak 2 olyan ember kell hozzá, akik már jártasak az msn-ben.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!