Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerelmes vagyok! Most mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok! Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy Hanna nevű barátnőm ő szerelmes lett egy Dani nevű srácba. Aztán én is szerelmes lettem Dani barátjába Bencébe... És hát Hannára mosolyog Dani. Rám nem szokott Bence. (ebből azt hámoztam ki hogy nem szerelmes belém...) És nem tudom, hogy hogyan tudnám ki hozni belőle hogy szerelmes legyen belém. :) Én nagyon szeretném, hogy járjon velem... Már álmodtam is róla.
2011. szept. 23. 18:41
 1/9 anonim ***** válasza:
próbáltál már beszélgetést indítványozni, vagy várod, hogy mosolyogjon?
2011. szept. 23. 18:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Az álom nem jelent semmit. Én sokszor szoktam egy régi egyoldaló szerelmemmel álmodni (és ez k*rvára idegesít is mert jobb lenne elfelejteni). De a kérdésre visszatérve szerintem nem lehet elérni azt, hogy szerelmes legyen beléd.

Vagy szerelmes vagy nem, de te nem sokat tudsz ez érdekében tenni.

Annyit tudok tanácsolni, hogy ne azt nézzétek kinek van pasija és azt utánozzátok, hanem nőjetek is fel egy párkapcsolathoz. (ezt a fogalmazásod miatt valószínűsítem)

2011. szept. 23. 18:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok még olyan idős 11. A tesóm aki fiú a szerelmem osztálytársa. És nem tudom, hogy az előnyös-e?
2011. szept. 23. 18:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát, ha így mind a 4-en ismeritek egymást, akkor nem nehéz :) Járjatok el együtt szórakozni, adjál neki jeleket, ülj mellé, ölelgesd, fogd meg a kezét (először csak úgy 'viccesen'). Ha csini, aranyos lány vagy akkor rá fog állni a dologra :) Ha ők eddig nem hivtak titeket sehova, akkor hivjátok el ti őket, sétálni, bulizni, vagy mittomén. Sok sikert :)
2011. szept. 23. 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, most látom csak h 11 vagy...akkor meg fagyizni :)...Bár legjobb az lenne ha még nem járnál senkivel :)
2011. szept. 23. 18:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom hogy ilyenkor még nem kéne de elkezdtem serdülni.... És nem tudok másra gondolni.
2011. szept. 23. 19:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Amúgy az jobb lenne ha osztályomból/korosztályamból keresnék valakit?
2011. szept. 23. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
én ott elvesztettem a fonalat amikor Heni és Béla lefeküdtek. vagy ilyen nem is volt? szerintem meg sajt...
2011. szept. 23. 19:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem egy tanár írta.!!!:)))

Olyan mint egy matek feladat.

2011. szept. 23. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!