Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Váratlanul ért az 1. csók?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Váratlanul ért az 1. csók?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 09:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

Az első csók, életem szerelmével elmondhatatlanul jó volt.

Ismertem 2,5 éve, és mind2nk félénk volt. Táborom előtti nap találkoztunk és mikor búcsúzott megcsókolt. Elsem hittem:)Kocsiban, sötétben, este. Nagyon-nagyon jó volt.

2009. aug. 6. 14:38
 22/30 anonim válasza:
100%

Én kezdeményeztem :) Augusztus 20án(vagy 21én hajnalban) történt mikor átjöttek páran hozzánk :)

Én élveztem :)

2009. aug. 21. 23:27
 23/30 anonim ***** válasza:
Nem,igazából kicsit be voltam csiccsentve,egy buliban ültünk egymás mellett,és emlékszem,alig vártam,hogy csó kol jon már meg végre :P
2009. szept. 29. 15:52
 24/30 anonim ***** válasza:
huhh xD én meg majdnem lefejeltem a csajt...
2009. okt. 23. 22:36
 25/30 anonim ***** válasza:

nem volt váraltam...

mert tudtam h azon a napon meg fog történi!!

cs ciki volt mert pont közeledet nyitota a száján már majdnem megvolt h nyelves..cs jöt a nyám a kocsival..rögtön elhuztam a fejem:S:S:Sés azota nem probálkozik a fiu:S:S:S

2009. nov. 1. 19:25
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
annyira meglepődtem ,hogy elkezdtem nevetni :$ a srác persze azt hitte rajta nevetek ezért gyorsan én is megcsókoltam a félreértések elkerülése végett :)
2009. nov. 30. 19:58
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
egy folyóparton ültünk, nem messze a várostól öleltem a lányt meg puszilgattam az arcát, amikor hirtelen rámtámadt:) olyan érzés volt mintha az egész testem lebénult volna.15 éves voltam.3 hónap után szakítottunk és most az osztálytársammal jár
2009. dec. 3. 15:08
 28/30 anonim ***** válasza:

én 13 voltam, 3 hónapja jártam egy fiúval, aki elég visszahúzódó, félénk típus volt. egy padon ültünk, már majdnem teljesen sötét volt, és elkezdett esni. levette a pulcsiját, és fölénk tette. először szájrapuszit adott, aminek nagyon örültem, mert előtte még az sem volt. pár perc múlva megcsókolt, és elég váratlanul ért, de nagyon jó volt. utána elindultunk haza, és menet közben is csókolóztunk párszor. egy hónapra rá kb szakított velem:(

utána másfél évvel még összejöttünk úgy, h éjszaka kiszöktünk, csókolóztunk, pettingeltünk, és az utolsónál le is feküdtem vele (elvettem a szüzességét, mert én addigra már nem voltam az). a szex nem volt jó, de még mindig ő áll az első helyen, ha rangsorolnom kell a pasikat, akikkel eddig csókolóztam...

2009. dec. 29. 15:10
 29/30 anonim ***** válasza:
üvegeztünk,és annak a fiúnak kellett lesmárolnia aki nagyon tetszett/tetszik xd.. nem tudtam mit kell csinálni,csak álltam,s ő oldalról lesmárolt,,nem volt túl hosszú,és nem mondanám h túlzottan tetszett..egészen másra számítottam..utána kb még 3 órán keresztűl kerülgetett a hányinger ..pff.-.-" xd.de azóta imádom a csókját,s éjjel nappal ezt csinálnám :P :8
2010. márc. 1. 18:20
 30/30 anonim válasza:
14 éves voltam. Nagyon szerelmes. És azzal a fiúval ültem kint akibe szerelmes votlam, és tudtam hogy ő is. De még nem mondtuk el egymásnak. Igazából sose voltam még ilyen szerelmes. És néma csönd, és mondja h mondani akar nekem valamit. És megcsókolt. Utána elköltözött,és most 17 éves vagyok és összefutottunk, és imádjuk egymást. :) <3
2010. szept. 12. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!