Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váratlanul ért az 1. csók?
Az első csók, életem szerelmével elmondhatatlanul jó volt.
Ismertem 2,5 éve, és mind2nk félénk volt. Táborom előtti nap találkoztunk és mikor búcsúzott megcsókolt. Elsem hittem:)Kocsiban, sötétben, este. Nagyon-nagyon jó volt.
Én kezdeményeztem :) Augusztus 20án(vagy 21én hajnalban) történt mikor átjöttek páran hozzánk :)
Én élveztem :)
nem volt váraltam...
mert tudtam h azon a napon meg fog történi!!
cs ciki volt mert pont közeledet nyitota a száján már majdnem megvolt h nyelves..cs jöt a nyám a kocsival..rögtön elhuztam a fejem:S:S:Sés azota nem probálkozik a fiu:S:S:S
én 13 voltam, 3 hónapja jártam egy fiúval, aki elég visszahúzódó, félénk típus volt. egy padon ültünk, már majdnem teljesen sötét volt, és elkezdett esni. levette a pulcsiját, és fölénk tette. először szájrapuszit adott, aminek nagyon örültem, mert előtte még az sem volt. pár perc múlva megcsókolt, és elég váratlanul ért, de nagyon jó volt. utána elindultunk haza, és menet közben is csókolóztunk párszor. egy hónapra rá kb szakított velem:(
utána másfél évvel még összejöttünk úgy, h éjszaka kiszöktünk, csókolóztunk, pettingeltünk, és az utolsónál le is feküdtem vele (elvettem a szüzességét, mert én addigra már nem voltam az). a szex nem volt jó, de még mindig ő áll az első helyen, ha rangsorolnom kell a pasikat, akikkel eddig csókolóztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!