Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váratlanul ért az 1. csók?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 25. 09:53
11/30 anonim válasza:
Igen az volt..:)
A patakon voltunk az elsö szerelmemel 11 voltam azt mondta ez a szüli napi ajándéks megcsokolt:D ő 13 volt:)
Azt a napot nem felejtem el 3 napra rá 12 lettem de akor ő már mesze volt:'(
12/30 anonim válasza:
hm..nem volt meglepi, már számítottam rá, h megtörténik :) Télen, sötét, kivilágított sétálóutca, hóesés, romantika 1000rel és első csók :) 18voltam - azóta is ugyanazzal a kedves sráccal (életem szerelmével) gyakorolom XP
13/30 A kérdező kommentje:
köszi mindekinek, írjatok még nyugodtan =)
2009. ápr. 25. 20:20
14/30 anonim válasza:
Nekem nem volt meglepetés egyátalán. Randiztam egy sráccal, a végén meg akart csókolni, de megijedtem. Utána két hétig nem találkoztunk (távolság miatt), csak telefonon, msn-en beszélgettünk, de szóba került a téma, és hogy én mennyire sajnálom, hogy hárítottam a csókot, és hogy legközelebb mindent bepótolunk. És hát így történt. Egy tó mellett egy padon naplementekor. Ja és mindez 18 évesen történt velem.
15/30 anonim válasza:
húúú nekem általánosba 4. osztályba volt, és tök véletlenül:Digazából nem csók volt, hanem egy szájrapuszi:Dúgy volt, h hülyéskedtünk egy csomó lánnyal, aztán mondtaák h pusziljam meg:Dénmeg olyan hirtelen tettem ezt, hogy szájra ment:D egy percre elvörösödtem, de a lány is:) utána egy jót röhögtünk és kész:D
16/30 anonim válasza:
előző vagyok:Damúgy váratlanul ért mindkettőnket:D
17/30 anonim válasza:
hát nem igazán...vagyis már terveztük. xD és hát.. de többet nem árulok el :P
a lényeg hogy nem volt váratlan :)
18/30 anonim válasza:
aham, váratlanulXD...főleg hogy előtte pont veszekedtünk, hogy majdnem szakítottunk, erre rám cuppant-.- ...elég gáz volt..mert én nem akartam..nem is lett jó a vége :/...XDXDXD nagyon gáz
19/30 anonim válasza:
nekem az első csókom 5 éves koromban volt az oviban borzalmas volt... fúúúj rossz vissza gondolni.. az eslő undi mert nem tudod mire számíthatsz most 16 vagyok és mára imádok csókolózni de ritka sőt nagyon-nagyon ritka az hogyha találsz egy olyan embert akivel jó smárolni.. én életemben előszőr találtam egy ilyet XD úgy csókol ahogy én akarom vadul és érzékien :)
20/30 anonim válasza:
hát nagyon váratlan volt... életem eddigi legnagyobb szerelmével... 2 és fél évet vártam rá, hogy közelebb kerülhessek hozzá, és hát előtte mindketten ittunk, de nagyon meglepett... furcsa, még sima csókom se volt előtte, nemhogy nyelves, biztos, hogy rettentő béna voltam. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!